CSMS Iasi – FC Vaslui 1-2 (0-2) / Vasluiul, peste Dinamo in clasamentul final

Derby-ul moldav din ultima etapa a Ligii I, a adus in Copou pe CSMS Iasi si pe FC Vaslui. Gazdele, deja retrogradate, isi doreau sa faca un meci bun prin care sa isi ia adio de la suporteri si de la prima divizie, in timp ce oaspetii aveau nevoie de un puct pentru a depasi pe Dinamo in clasamentul final.

Din pacate pentru ieseni, elevii lui Gabi Balint au jucat foarte bine, si au reusit sa inscrie de doua ori in primele 45 de minute ale jocului. Buhaescu si Antal s-au servit reciproc in minutele 19 si 41, astfel ca oaspetii au intrat la cabine cu un avantaj linistitor pe tabela.

Sorin Cartu face doua modificari la pauza, si la jumatatea reprizei secunde elevii sai gasesc calea spre gol. Tiganasu executa bine o lovitura libera si Mitrea, cu capul, reuseste sa reduca din diferenta. In ciuda eforturilor, amfitrionii trebuie sa se multumeasca cu golul de onoare, si cu prestatia buna din partea a doua a partidei.

FC Vaslui isi atinge scopul propus, castiga cele trei puncte si termina aceasta editie a Ligii I peste echipe ca Dinamo, Rapid si CFR Cluj.

CSMS Iasi – FC Vaslui 1-2 (0-2)

Min.19: 0-1: Buhaescu centreaza de pe stanga, Lungu respinge slab, iar balonul ajunge la Antal care inscrie a patra etapa la rand pentru oaspeti.

Min.41: 0-2: Rolurile de la prima reusita a Vasluiului se inverseaza, Antal devine servant si Buhaescu finalizator.

Min.64: 1-2: Tiganasu bate bine o lovitura libera, balonul ajunge la Mitrea aflat in careul advers reduce din diferenta.

CSMS Iasi: Lungu – Mitic, Cretu, Tincu, Vladu – Onofras, Hugo Moutinho (46 Mihalachioaie), Semenenko (46 Tudor), Tiganasu (68 Ionescu), Mitrea – Herghelegiu. Antrenor: Sorin Cartu

FC Vaslui: Straton – Milanov, Varela, Cordos, Salageanu – Caue, Jumisse (77 Popoici) – Antal, Raul Costin, Buhaescu (88 Nenita) – Tendeng (66 Buziuc). Antrenor: Gabi Balint

Stadion: “Emil Alexandrescu” (Iasi)

Arbitri: Adrian Comanescu (Rm Valcea); Valentin Avram (Bucuresti), Vasile Marinescu (Bucuresti). Rezerva: Eduard Ionita (Constanta). Rezerva: Gheorghe Moise (Bucuresti)

Cartonase galbene: Tiganasu (29)

Cartonase rosii:

Sursa foto: