CTP de neoprit! Jurnalistul a lansat un tir de acuzații năucitoare la adresa tandemului Dragnea – Tăriceanu

CTP nu mai poate fi oprit! Jurnalistul a lansat acuzații extrem de grave la adresa lui Dragnea și Tăriceanu. Comunicatul Parlamentului cu privire la mesajul transmis de SUA este un act fals, a spus Cristian Tudor Popescu.

Invitat la “Jurnalul de Seară”, el a explicat că preşedinţii celor două camere din Parlament, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu, au săvârşit uz de fals prin acest document pentru că parlamentarii nu au fost consultaţi.

“Acolo e fals, şi uz de fals şi uzurpare de calitati oficiale. Se spune în acel comunicat – “Parlamentul României luând act” – Parlamentul României nu a luat niciun act de nimic. Nu a fost comunicat, nu a fost trecut prin protocol, nu a fost votat nimic. E un fals ordinar.

Citește șiÎNCEPUTUL SFÂRȘITULUI? ACUZAȚII GRAVE ÎN FAȚA JUDECĂTORILOR: DRAGNEA ERA ȘI ESTE DUMNEZEU

Categoric ar trebui să vorbească domnul Iohannis. E o chestiune de securitate naţională şi o chestiune esenţială de politică internaţională, politică externă a României. Responsabilul principal pentru politica externă şi pentru securitate naţională în România este preşedintele României”, a declarat Cristian Tudor Popescu.

Sursa foto: adevarul