CTP despre Gigi Becali: Puscaria sfinteste Romania. Are mai multa demnitate decat Nastase

Editorialistul Cristian Tudor Popescu a comentat evenimentele din jurul condamnarii lui Gigi Becali, in cadrul Stirilor ProTV, afirmand ca acesta are mai multa demnitate decat Adrian Nastase.

“Domnul Becali arata mai multa demnitate decat domnul Nastase, cand spune ca merge de buna voie la puscarie”, a spus Cristian Tudor Popescu.

El a mai spus ca “puscaria sfinteste Romania”, aceasta fiind concluzia din toate actiunile patronului Stelei, Gigi Becali. Editorialistul a si explicat de ce.

“Nu d-nul Becali este problema. Dupa ce a introdus conceptul puscaria sfinteste Romania, pentru ca pamantul Romaniei este sfant dupa ce intri in puscarie, inainte, adica atunci cand a incercat sa fuga in Israel, pamantul Romaniei nu mai era sfant, noroc ca a fost oprit. Deci tragem concluzia ca puscaria sfinteste Romania”, a declarat CTP.

Citeste aici informatii minut cu minut despre arestarea lui Gigi Becali

“Cuplati ce declara premierul – ca are o simpatie pentru Gigi Becali – cu ce a spus domnul Becali – ca toti cei care au ceva impotriva lui nu vor sfarsi bine. Ce inseamna asta pentru judecatori?”, a mai declarat Cristian Tudor Popescu in cadrul editiei speciale a Stirilor Pro TV.

“Domnul Becali arata mai multa demnitate decat domnul Nastase, cand spune ca merge de buna voie la puscarie”, a mai comentat Cristian Tudor Popescu, care a atras atentia asupra lui Victor Babiuc, “il vedem toata ziua la televizor pe domnul Becali, dar intrebarea este: domnul Babiuc, ministrul Apararii unde este? Mai traieste? La fel, domnul Cioflina”.

Reamintim ca Gigi Becali a fost condamnat definitiv, luni, de catre instanta suprema la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul schimbului de terenuri cu MApN.