CTP explica daca Elena Udrea l-ar putea da in gat pe Traian Basescu

CTP explica daca Elena Udrea l-ar putea da in gat pe Traian Basescu

Cristian Tudor Popescu a vorbit, miercuri, despre posibilitatea ca Elena Udrea sa scrie un denunt despre fostul presedinte, Traian Basescu. In opinia editorialistului,va fi foarte greu ca Traian Basescu sa fie implicat de Elena Udrea intr-unul din dosarele Microsoft sau Gala Bute, deoarece, in opinia sa, fostul presedinte nu are nicio legatura cuantificabila.

„Dupa parerea mea, va fi greu de implicat Traian Basescu de doamna Udrea intr-una din aceste afaceri. Cu Microsoft si Gala Bute, Traian Basescu nu are, dupa parerea mea, nicio legatura cuantificabila”, a spus Cristian Tudor Popescu.

Te-ar putea interesa si: Dorin Cocos l-a turnat pe Vasile Blaga! 3 milioane de euro in campania electorala din 2009 pentru PDL

In opinia jurnalistului, singura zona vulnerabila a lui Traian Basescu ar putea fi aceea a finantarii campaniei electorale a PDL.

„Nu stiu ce acte are domnul Cocos, daca a dat banii cu punga peste masa, fara sa-si ia nicio tidula, ceea ce n-as crede”, a completat CTP.

Totodata, Cristian Tudor Popescu este ferm convins ca Traian Basescu nu s-a expus nici macar in fata Elenei Udrea, asadar aceasta nu il poate avea la mana.

„Nu cred ca s-a dezbracat de secrete pana la urma in fata Elenei Udrea, si-a pastrat niste portiuni acoperite”, a mai spus el.

Te-ar putea interesa si: Basescu despre Udrea: Femeia asta e extrem de puternica. Are o loialitate formidabila