CTP: Gandul nu mai are legatura cu Pro TV. La Gandul nu e nicio perchezitie, ci la Pro TV pe partea de productie film

CTP explica daca Elena Udrea l-ar putea da in gat pe Traian Basescu

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a declarat, marti dupa-amiaza, ca nu se desfasoara perchezitii la sediul ziarului Gandul, explicand ca publicatia nu are nicio legatura cu Pro TV, ci cu Publimedia care mai include Ziarul Financiar si Mediafax. Precizarile au fost oferite la B1 TV, in contextul perchezitiilor efectuate de politisti la mai multe firme, inclusiv la trustul MediaPro si la unele firme detinute de fostul sef al Pro TV, Adrian Sarbu.

“Pro TV este una in clipa de fata, Gandul e altceva. Toata lumea se gandeste la Pro TV. Gandul nu mai are nicio legatura cu Pro TV, el e cu Ziarul Financiar, Mediafax etc. Pro TV nu mai are nicio legatura cu Gandul si cu Publimedia. Ani de zile Publimedia si Pro TV au fost impreuna, in acest moment nu mai sunt. Publimedia este proprietatea lui Adrian Sarbu, Pro TV are manager american, nu mai are legatura cu Gandul”, a declarat Tudor Popescu.

CTP a mai explicat ca la Gandul nu au loc perchezitii, explicand ca se fac verificari care au legatura cu partea de film, nu de media.  Una dintre firme este compania care a detinut studiourile din Buftea unde se faceau toate marile productii ale Pro TV. 

Citeste si: Adrian Sarbu a ajuns la sediul Mediafax

” “In ce priveste perchezitiile la Mediafax, va pot spune ca la locul meu de munca, la Publimedia, la Ziarul Financiar si la Gandul, nu are loc nicio perchezitie. Este vorba de niste firme care au avut contracte cu Buftea, cu compania de productie de film. Acestea sunt verificate. Nu e pe partea de media, nu sunt niciun fel de perchezitii aici, colegii sunt cu totii la locul de munca la partea de media. Dincolo, nu stiu, nu stim cum vor evolua lucrurile, o sa vedem”, a spus CTP.

Jurnalistul a adaugat ca “sunt confuzii intretinute de diverse televiziuni care doresc sa existe aceasta perceptie gresita”, subliniind ca “lucrurile pot sa capete o coloratura politica, de interese electorale, deocamdata insa luam in considerare ceea ce spun si fac organele in drept”, a spus Cristian Tudor Popescu.

Intrebat daca a discutat cu Adrian Sarbu, jurnalistul a precizat: “Nu am avut nicio discutie. Nu stiu daca perchezitiile sunt acasa la domnul Sarbu, nu stiu daca aceasta stire este corecta”.