CTP: Sub zambetul de elev pervers, in Ponta se umfla frica. Orice va face, nu va micsora valul de furie

Jurnalistul si scriitorul Cristian Tudor Popescu a publicat, luni, in gandul un editorial despre adevarata semnificatie a demisiei lui Titus Corlatean din functia de Ministru de externe.

”Spre deosebire de celalalt vierme intestinal al lui V. Ponta, ministrul Diasporei, Stanoevici, T. Corlatean a gasit iesirea. Evacuarea lui nu rezolva nimic, dimpotriva, in legatura cu asigurarea posibilitatii de a vota duminica pentru cetatenii romani din strainatate.

Singura semnificatie a acestei dari afara este frica. Sub zambetul de elev pervers pana-n maduva oaselor al lui V. Ponta, se umfla frica.

Nu e nicidecum atat de sigur ca va castiga duminica pe cat vrea sa para. Diferenta estimata pentru turul 2 intre el si adversar, asa cum apare in sondaje necoafate, tinute la sertar de echipa lui Ponta, e probabil mult mai mica decat cea trambitata.

Citeste si: EA ESTE TANARA CARE DECLARA CA A FACUT SEX CU VICTOR PONTA IN HOTELUL LUI NEGOITA. INREGISTRARE BOMBA

Altfel, putin i-ar fi pasat cinicului arogant V. Ponta de manifestatiile de protest din tara si din strainatate. N-ar fi ingaduit acest semn de slabiciune, de pas inapoi din partea unui membru important al camarilei sale”

Si e posibil ca marile cancelarii sa-i fi transmis si ele lui V. Ponta ca a-ti bate joc de cetatenii romani din Diaspora, asa cum nu o face niciun guvern occidental, este inacceptabil.

Citeste si: UN LIDER AL PSD, IMPLICAT INTR-UN MEGA SCANDAL SEXUAL. VIDEO EXPLOZIV

Justificarea lui Corlatean, cum ca nu exista baza juridica pentru infiintarea de noi sectii, e o diversiune groasa. Nu trebuie sa existe nicio lege care sa impiedice exercitarea dreptului constitutional fundamental al cetateanului la vot. O ordonanta de urgenta a guvernului poate crea pe loc cadrul juridic pentru respectarea Constitutiei.

Orice va face acum V. Ponta nu va micsora valul de furie pe care el insusi, vorbind despre „agitatorii cu pancarte si autobuze”, care ar fi creat ‘inghesuiala’ la votul din strainatate ca sa fie filmati, l-a ridicat”.