Cu ce zodie te asemeni din punct de vedere emotional

Stii care este corespondentul tau emotional din zodiac? Descopera care din cele 12 semne ti-ar putea intelege cel mai bine trairile!

BERBEC – TE ASEMENI CU SAGETATORUL

Sunteti doua semne de foc pe care nimeni nu le poate stapani atunci cand vor sa se impuna. Reactionati impulsiv, insa aveti o inima mare cat un munte.

CITESTE SI: Seducatoarele zodiacului. Top 5 femei fermecatoare, care dau gata orice barbat

TAUR – TE ASEMENI CU CAPRICORNUL

Aveti o parte rigida care nu le permite celor din jur sa patrunda in sufletul vostru. Obisnuiti sa va inchideti in fata curiozitatii celor din jur.

GEMENI – TE ASEMENI CU BALANTA

Pentru ca sunteti doua semne duale, de aer, va intelegeti cel mai bine sentimentele. Va place sa ii impresionati pe cei din jur si sunteti destul de imprevizibili.

RAC – TE ASEMENI CU PESTII

Sunteti la fel de sensibili si va intelegeti necazurile sufletesti, mai ales atunci cand cauza lor este o deceptie din dragoste.

LEU – TE ASEMENI CU BERBECUL

Aveti amandoi cam acelasi temperament. Berbecul poate intelege foarte bine narcisismul tau, dorinta ta de a fi mereu in centrul atentiei.

FECIOARA – TE ASEMENI CU BALANTA

Din punct de vedere emotional, cauti mereu echilibrul, desi in sufletul tau e un haos total. Balanta este semnul zodiacal care te face sa gandesti rational atunci cand totul pare de neinteles.

BALANTA – TE ASEMENI CU GEMENII

Tu si nativul din zodia Gemeni sunteti pe aceeasi lungime de unda. Sunteti extrem de fermecatori, dar suferiti foarte mult atunci cand tehnicile voastre de persuadare esueaza.

SCORPION – TE ASEMENI CU FECIOARA

Ai un caracter extrem de puternic. Atunci cand treci printr-o pasa proasta, ai aceleasi senzatii de solitutine pe care le incearca Fecioara

SAGETATOR – TE ASEMENI CU BERBECUL

Oamenii te recunosc din prima. Esti dintr-o bucata si stiu ca la tine ce e in gusa e si in capusa. Cam asa se intampla si cu Berbecul.

CAPRICORN – TE ASEMENI CU FECIOARA

Intelegi foarte bine Fecioarele atunci cand sunt nemultumite de viata lor. Desi joci cartea rigiditatii, te inmoi foarte usor in anumite chestiuni.

VARSATOR – TE ASEMENI CU UN ALT VARSATOR

Numai un nativ nascut in zodia ta te poate intelege la perfectiune. Excentricitatea ta nu poate fi asimilata chiar de oricine!

CITESTE SI:3 zodii cu cele mai urate caractere. Sunt rele si vor sa te controleze mereu

PESTI – TE ASEMENI CU RACUL

Din punct de vedere emotional, sufletul tau pereche este Racul. Atunci cand va intalniti si discutati problemele fiecaruia, va eliberati de orice sentiment de deznadejde.

 Sursa:teotrandafir