Cu ce zodii nu trebuie sa te casatoresti niciodata! Iti vor aduce numai suferinta

Multi dintre nativi sunt atrasi de persoane nepotrivite. Si chiar daca relatia este cat se poate de frumoasa la inceput, dupa o vreme diferentele isi vor spune cuvantul. Iata cu ce nativ nu trebuie sa te casatoresti niciodata!

Berbec

Relatia Berbecului cu un Rac poate parea una frumoasa, romantica si plina de pasiune. Asta doar la inceput, deoarece cu timpul diferentele dintre voi, si incapatanarea de care amandoi dati dovada vor iesi la iveala iar relatia voastra va deveni una tensionata, cu certuri interminabile si reprosuri.

CITESTE SI: TOP 6 ZODII IN CARE SA NU AI NICIODATA INCREDERE

Taur

La inceput Taurul se va simti atras de Varsator care stie cum sa-l scoata din rutina zilnica si sa transforme fiecare intalnire intr-o aventura. Va realiza insa in scurt timp ca isi doreste o relatie stabila si ca nu se poate baza pe Varsator, care este dornic doar de aventura.

Gemeni

Latura misterioasa si romantica a Pestilor ii atrage ca un magnet pe nativii nascuti sub semnul Gemenilor. Vor descoperi insa ca sunt extrem de diferiti: in vreme ce Gemenii sunt spontani si foarte activi, Pestii se gadesc mult inainte de a lua o decizie. Aceste diferente vor duce invariabil la despartire.

Rac

Racii sunt atrasi de calmul Balantelor si de latura romantica de care acesti nativi dau dovada. In timp ce Racii sunt firi spontane si au nevoie sa fie inconjurate mereu de prieteni si sa faca lucruri noi, Balantele nu sunt apabile sa ia decizii in timp util si le place sa-si planifice totul in amanunt. Racii vor realiza ca relatia nu functioneaza cum trebuie cand este prea tarziu.

Leu

Taurii sunt ambitiosi si putenici, iar aceste calitati ii atrag ca un magnet pe nativii nascuti sub semnul Leului. Vor descoperi insa ca relatia cu un Taur nu functioneaza si deoarece Leii au viziuni diferite asupra vietii. Vor ajunge inevitabil la certuri si despartire.

Fecioara

Fecioarele au nevoie de cineva care sa le fie mereu alaturi, sa le faca toate placerile si sa aiba grija de ele. Tocmai de aceea se indragostesc rapid de Sagetatori. In timp insa vor realiza ca nu pot tine pasul cu acesti nativi care sunt mereu pe fuga si dornici de aventura. Relatia dintre acesti nativi se va termina inevitabil cu o despartire dureroasa.

Balanta

Balantele si Capricornii se vor simti atrasi unul de altul insa diferentele mari dintre cei doi isi vor spune cuvantul. In timp ce Taurii isi doresc o familie si un camin fericit, Capricornii isi vor dori sa castige cat mai multi bani si petrece foarte mult timp la serviciu. Relatia se va termina inevitabil cu reprosuri de ambele parti.

Scorpion

O relatie intre un Scorpion si un Leu este pasionala si plina de mister la inceput. Cu timpul insa Scorpionul va descoperi ca Leul isi doreste doar aventura si nu vrea sa se implice intr-o relatie serioasa. Mai mult decat atat faptul ca amandoi vreti sa fiti in centrul atentiei va duce la distrugerea relatiei

Sagetator

Sagetatorii se simt atrasi de Gemeni. Amandoi nativii sunt dornici de aventura si spontani. In timp insa diferentele dintre cei doi si gelozia de care ambii dati dovada isi va spune cuvantul. In plus personalitatea duala a Gemenilor il va enerva la culme pe Sagetator. Sfarsitul este inevitabil.

Capricorn

Capricornii au parte de o relatie pasionala alaturi de Berbeci, insa pentru un timp foarte scurt. In vreme ce Capricornii vor sa stranga tot mai multi bani, Berbecii nu fac altceva decat sa ii cheltuiasca pe obiecte inutile.

Varsator

Varsatorii se indragostesc rapid de Scorpioni, insa in timp vor realiza ca cei din urma sunt impulsivi, dominatori ceea ce va degenera in momente tensionate. Relatia se va termina rapid in momentul in care Scorpionii se simt amenintati, iar Varsatorii au numai de suferit de pe urma unei astfel de relatii.

CITESTE SI: Top 6 cele mai explozive combinatii de zodii. Ies scantei atunci cand ajung impreuna in pat

 

Pesti

Atractia dintre Pesti si Fecioare este foarte mare. Vor avea parte de clipe de dragoste ca-n povesti insa se vor spulbera rapid in momentul in care Fecioarele vor incepe sa impuna reguli Pestilor. Acesti nativi nu pot accepta sa se lase condusi si sa li se spuna ce sa faca cu viata lor, iar relatia se va termina inevitabil.

 Sursa: astrologie.acasa.ro