Cu ce zodii poti sa ai relatii de durata

Daca vrei o relatie de durata cauta un Capricorn, un Peste sau un Rac. Berbecul si Varsatorul nu sunt genul care sa se dedice unei singure femei. Vezi ce fel de relatie vei avea cu iubitul tau!

Taur

Taurul este credicios ca un caine batran. Daca te-a ales si si-a luat un anagajament fata de tine, atunci va sta langa tine pentru totdeauna, mai ales daca sexul este de calitate. Daca nu e multumit de viata sexuala va cauta femei cu care sa se simta bine, dar isi va ascunde cu abilitate aventurile si probabil ca nu vei afla niciodata. Asadar, chiar daca are nevoie de altceva pe plan sexual, inima lui va fi mereu ta si nu te va parasi cu niciun pret.

CITESTE SI: Care este cea mai inteligenta zodie

Rac

Tot ce isi doreste este sa gasesca o femeie langa care sa ramana toata viata si astfel sa scape odata de chinul relatiilor incipiente. Ii plac rutina si increderea unei relatii de durata, vrea sa se simta confortabil langa o femeie. Totusi, trebuie sa retii ca Racul poate deveni gelos, nesigur si are asteptari cam mari uneori, asa ca e posibil sa-l parasesti tu pe el. Daca poti sa-l suporti, sa stii ca el nu are de gand sa te paraseasca niciodata, mai ales daca sunteti casatoriti.

Capricorn

Dureaza mult pana isi da seama daca femeia aleasa este sau nu potrivita. Asa ca se indragosteste greu si relatiile lui avanseaza incet, iar la casatorie ajunge numai dupa ani de convietuire. Dar daca te-a ales pe tine poti fi sigura ca iti este un iubit fidel, un prieten bun si un partener de incredere. Relatiile lui dureaza mult daca primeste ceea ce daruieste – fidelitate, prietenie, incredere.

CITESTE SI: Ce parfumuri excitante sa folosesti, in functie de zodie

Pesti

Acest barbat romantic care crede in basme vrea sa gaseasca femeia careia sa-i fie alaturi toata viata. Chiar daca face o greseala si nu alege femeia potrivita, el va ramane langa ea pentru ca asa stie el ca e bine. Este genul care se casatoreste cu prima fata pe care a iubit-o si ramane toata viata langa ea, in ciuda problemelor.

 Sursa:unica