Cu ce zodii traiesti cele mai PROASTE PARTIDE de SEX

Te-ai saturat de predictii astrale, care iti spun doar ce vrei sa auzi? Ei bine, predictiile noastre iti spun verde in fata cu ce semne zodiacale esti incompatibila in plan sexual.

Berbec: esti plina de initiativa in plan sexual si ai nevoie de un barbat vulcanic si intens. Vei astepta in zadar ca perfectionista Fecioara sa faca o miscare, Capricornul te va exaspera cu regulile lui, iar barbatul Pesti te va face sa pufnesti in ras cu latura sa visatoare.

CITESTE SI:Cum faci fata unei despartiri, in functie de zodie!

Taur: esti o femeie senzuala, care are nevoie de un barbat tandru si atent. Te va scoate din sarite graba Berbecului, te vor oripila propunerile ciudate ale Varsatorului, iar cu un Leu in pat te vei simti ignorata.

Gemeni: esti mereu pusa pe sotii, iar in pat ai nevoie de barbat inventiv, care stie sa aduca mereu ceva nou. Sensibilul Rac te va plictisi, Scorpionul te va stresa cu latura sa posesiva si intensa, iar barbatul Balanta te agaseaza cu gesturile sale desprinse din filme.

Rac: ai o latura sensibila, asa ca in timpul sexului vrei sa fii tratata cu respect si afectiune. Berbecul te va jigni cu graba lui, Leul te va dezamagi cu latura sa narcisista, la fel si Varsatorul, care iti ofera zero afectiune in pat.

Leu: adori sa fii in centrul atentiei, asa ca ai nevoie de un barbat care sa te venereze in pat. Racul te va indigna cu lipsa lui de entuziasm, Varsatorul o sa iti lase impresia ca nu esti suficient de buna pentru el, iar cu Pestii vei intra in conflicte, din cauza “superficialitatii” tale.

Fecioara: esti o femeie atenta la detalii, asa ca in pat ai nevoie de un barbat galant, care sa iti ofere mereu o atmosfera perfecta. Berbecul va atinge orgasmul prea repede, Gemenii sunt prea schimbatori pentru gustul tau, iar Racul nu te va domina asa cum ai nevoie.

Balanta: pentru tine sexul este o arta. Muzica in surdina, atingeri tandre, cearsafuri de matase, toate sunt importante pentru tine. Ai nevoie de un barbat romantic si galant. Barbatul Gemeni te va dezgusta cu scenariile sale, Scorpionul vrea totul prea repede, iar Sagetator nu-ti poate oferi atmosfera de care ai nevoie.

Scorpion: adori sa iti seduci si domini partnerul in timpul sexului, asa ca ai nevoie de un barbat curajos, care sa se lase pe mana ta. Balanta este prea indecisa in acest sens, Gemenii au prea multe pareri, iar cu Capricornul te vei certa la cutite care sa detina controlul in pat.
    
Sagetator: iti plac aventurile, asa ca ai nevoie de un barbat inventiv, care vine mereu cu propuneri inedite. Taurul, cu nevoia sa de stabilitate, nu reprezinta o provocare pentru tine, Balanta te va pune pe fuga cu scenariile sale pretioase si cu indecizia, iar Racul nu poate tine pasul cu tine.

Capricorn: adori placerea sexuala, dar ca sa o simti ai nevoie de un barbat care sa te respecte. Preferi scenariile clasice si eviti cu orice pret prostul-gust. Atât barbatul Gemeni, cat si Berbecul au o atitudine prea copilaroasa vizavi de sex, iar Varsatorul te va pune pe fuga cu propunerile sale nonconformiste.

Varsator: in pat dai frau liber imaginatiei si iti place sa experimentezi. Ai o viziune nonconformista asupra sexului si ai nevoie de un barbat deschis la minte. Desigur, nu poti conta pe sensibilul Rac sau pe Taur si Capricorn, care traiesc sexul mai degraba fizic.

CITESTE SI: Ce obsesii au femeile, in functie de zodie

Pesti: sexul este pentru tine o modalitate de a evada din cotidian si de a te contopi cu altcineva. Ai nevoie de un barbat capabil sa traiasca sexul cu emotie. Nu conta pe Varsator, care isi cenzureza sentimentele prin definitie, nici pe rationalul Capricorn. Berbecul te va dezamagi cel mai repede cu graba lui.

 Sursa:unica