Cu cine ar fi înlocuit-o Alex Bodi pe Bianca Drăgușanu. Cine este și cum arată! Foto în articol

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au divorțat marți, pe data de 10 martie, la numai șase luni de când și-au unit destinele. La numai câteva ore de la ruptura legală, Alex Bodi a fost și ”cuplat” de presă cu o misterioasă domnișoară. Care este adevărul despre relația pe care o are acesta cu rusoiaca?

La scurt timp după ce Alex Bodi și Bianca Drăgușanu și-au spus ”adio” definitiv, a apărut în presă informația potrivit căreia motivul pentru care cei doi au divorțat ar fi o rusoaică pe care Alex Bodi ar fi pus ochii.

Tânăra se numește Daria Radinova (foto interior) și arată extraordinar. Care este însă relația dintre cei doi, Alex Bodi a spus adevărul într-un final. Potrivit spynews.ro, acesta a povestit că o cunoaște, într-adevăr pe rusoică. Se pare că aceasta provine dintr-o familie bună și a cunoscut-o din pură întâmplare, pe când lua masa cu un broker cunoscut. Potrivit aceleiași surse, Alex Bodi nu ar avea nicio relație cu ea, însă e conștient de faptul că Bianca Drăgușanu era geloasă pe această tânără. În plus, Alex Bodi spune că zvonurile conform cărora ei ar avea o relație sunt, așadar, false.