Cu cine votează Florin Călinescu în turul II al alegerilor prezidențiale

Florin Călinescu a dezvăluit joi seara care este preferatul său, dintre cei doi candidați care se luptă în turul doi al alegerilor prezidențiale. El a ținut să precizeze însă că este doar părerea lui și că, în cele din urmă, fiecare votează cu cine vrea.

Cunoscutul actor și om de televiziune, mai nou intrat și în politică, Florin Călinescu, a postat joi seară pe internet un mesaj cu privire la preferințele sale electorale. Călinescu a precizat că a studiat oferta, făcând referire la Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă, iar verdictul este neiertător: ”nimic la zero”.

”Am studiat oferta.
Iohannis- Dăncilă: nimic la zero.
Asta ca să vorbesc în termeni sportivi.
E doar părerea mea.
Nimeni nu trebuie să o împărtășească.
Duminică, fiecare cu meciul lui.

Ps. De obicei nu revin. Deci, e DOAR PĂREREA MEA. CLAR?
Duminica votați fiecare ce DORIȚI.”, a scris el pe Facebook.

Trebuie precizat faptul că, la un moment dat, în prima parte a anului în curs, au existat voci care au vorbit despre o posibilă candidatură a lui Florin Călinescu la președinția României.

Florin Călinescu nu a confirmat oficial intenția, dar nici nu a infirmat-o, arătând că așteaptă să vadă care este reacția admiratorilor săi. Ulterior, Florin Călinescu nu a participat la campania electorală pentru alegerea noului președinte al României.

Sursa foto: realitatea