Cu ele NU E DE GLUMA! Top CINCI zodii SUPARACIOASE

Suparaciosi gasim oriunde, insa astrologii au realizat topul zodiilor cu care trebuie sa te porti cu manusi.

Iata care sunt cele mai suparacioase zodii:

Gemeni

Desi pare greu de crezut, Gemenii se supara usor. Sunt comunicativi si tolereaza orice gluma, dar sunt foarte atenti la vorbe si gesturi. Observa cand ceva nu e la locul sau si detecteaza persoanele mincinoase. Gemenii au nevoie de multa atentie, iar daca nu o primesc se supara si s-ar putea sa rupa legatura cu tine.

CITESTE SI: Topul celor mai bune ZODII cand vine vorba de clipe fierbinti

Leu

Cea mai mare suparare a Leilor este atunci cand cineva le strica linistea. Se inchid in camera lor si ii deranjeaza chiar si un telefon primit de la un prieten.

Scorpion

Niciodata sa nu ii spui unei femei Scorpion ca a imbatranit, va rupe orice legatura cu tine. Scorpionii sunt superficiali si se supara cand nu este cazul. Orice sfat, oricat de constructiv ar fi il iau ca pe o jignire. Ei au impresia ca felul cum isi organizeaza viata este perfect si nimeni nu ar trebui sa intervina. Daca faci un cadou unui nativ Scorpion, ai grija sa fie de firma, altfel nu il accepta.

Sagetator

Unul dintre defectele Sagetatorilor este ca asculta ce zic altii despre o situatie fara a fi in cunostinta de cauza. Daca un Sagetator aude despre un prieten lucruri rele, aparent neadevarate nu se va consulta cu el si il va acuza. Ii supara discutiile in contradictoriu si nu accepta parerea altora.

CITESTE SI: Ce zeita esti in functie de anotimpul in care te-ai nascut

Pesti

Nativii Pesti se supara cel mai adesea din cauza relatiilor sentimentale. Isi sufoca partenerul de viata cu intrebari copilaresti, apoi se supara ca raspunsurile nu au fost pe masura asteptarilor.

Sursa: observator.tv