Cu Trenul Regal, de la Sinaia la Bucuresti! Ramona Manescu va participa la inaugurarea Salonului Regal de la Gara de Nord

Ministrul Transporturilor Ramona Manescu si familia regala vor participa, cu prilejul Zilei Nationale, la ceremonia de inaugurare a “Salonului Regal” de la Gara de Nord.

Asta dupa ce, in cursul zilei, Ramona Manescu va merge impreuna cu Principesa Margareta si principele Radu intr-un drum simbolic cu Trenul Regal, de la Gara Sinaia la Gara de Nord din Bucuresti. In Trenul Regal se vor afla si principesa Elena si principele Nicolae.

Trenul Regal va pleca la ora 13:00 din Gara Sinaia, iar plecarea va fi precedata de un ceremonial care va incepe la ora 12:45.

Accesul publicului si al presei este liber, se mentioneaza intr-un comunicat remis de Ministerul Transporturilor.

Trenul regal va ajunge in Gara Campina la ora 13:35, unde se va opri 10 minute, pentru un ceremonial. Garnitura va ajunge in Gara Ploiesti Vest la ora 14:23, unde se va opri 15 minute.

Trenul Regal va ajunge la Gara de Nord la ora 15:45, apoi familia regala si Ramona Manescu vor participa la ceremonia de inaugurare a “Salonului Regal” de la Gara de Nord.