Cuba Gooding Jr. are probleme mari! Noi acuzații extrem de grave la adresa starului

Cuba Gooding Jr., actorul care a cunoscut celebritatea după rolul interpretat în filmul „Jerry Maguire” este acuzat că a violat de două ori o femeie într-un hotel din Manhattan în 2013, informează The Hollywood Reporter.

Plângerea împotriva lui Cuba Gooding jr. (52 de ani) a fost depusă luni, la Curtea federală din Manhattan, şi făcută publică marţi. Potrivit acesteia, actorul a atacat o femeie, al cărei nume nu a fost divulgat, după ce l-a întâlnit într-un local din Greenwich Village. Avocatul apărării a declarat că „presupusul eveniment nu a avut loc niciodată”. „Clientul meu este complet nevinovat de oricare dintre aceste acuzaţii şi suntem încrezători că procesul va fi respins. Este vorba, probabil, despre cineva care caută puţină glorie”.

Cuba Gooding jr. este deja inculpat într-un proces de hărţuire sexuală. El neagă şi aceste învinuiri. Dacă va fi găsit vinovat în acest caz, riscă până la 1 an de închisoare. Procurorii susţin că mai mult de zece femei l-au acuzat pe actor de comportament sexual neadecvat de la apariţia primelor învinuiri, în 2019.

Sursa foto: The Hollywood Reporter