Culisele negocierilor de la Guvern. Varujan Pambuccian: Nu dorim sa intram la guvernare

Liderul grupului minoritatilor nationale, Varujan Pambuccian, s-a aflat, marti, la sediul Guvernului, unde a discutat cu premierul Victor Ponta. Intrebat daca a discutat despre o posibila intrare la guvernare, in ipoteza in care PNL isi va retrage ministrii din Executiv, Pambuccian a declarat ca grupul pe care il conduce nu doreste sa intre la guvernare.

Varujan Pambuccian a precizat ca grupul minoritatilor nu si-a dorit niciodata sa intre la guvernare si i-a sfatuit pe liderii PL si PSD sa-si respecte electoratul si sa ramana impreuna in formula in care au fost alesi de romani.

Vezi aici cum ar putea intra UDMR la guvernare

“N-am negociat nimic, avem intalniri destul de frecvente. Neavand o persoana care sa ne reprezinte, noi merge sa discutam. Parerea noastra este simpla. Sa ramana impreuna asa cum i-a votat electoratul, noi niciodata nu am facut lucruri care sa lase electoratul in sens negativ. Sa-si respecte electoratul si sa ramana impreuna. Noi nu ne-am dorit niciodata sa intram la guvernare si nu am avut niciodata membri ai guvernului. Cel mult am sustinut parlamentar un guvern sau altul. Nu am discutat chestiuni ce tin de intrarea la guvernare. Electoratul lor i-a votat acum un an, sa ramana impreuna. Am discutat lucruri marunte curente. Nu am avut un subiect major de discutat”, a declarat Varujan Pambuccian. 

Foto: Business 24