CULTURA, principalul argument al PREZIDENTIABILULUI IOHANNIS

KLAUS IOHANNIS a reiterat luni, chiar cu putin timp inainte de a fi desemnat de catre Delegatia Permanenta PREZIDENTIABILUL PNL, ideea ca ROMANIA are o sansa de progres real daca se pune un pret mai mare pe CULTURA.

“Cultura este o cale sigura pentru o Romanie mai buna. Sunt convins de acest lucru si cred ca am dovedit in Sibiu ca se poate. Promovand cultura, se pot realiza foarte multe lucruri si recomand oricui, oricarui primar, oricarui presedinte de consiliu judetean, daca are aceasta sansa, sa o faca”, a notat KLAUS IOHANNIS pe pagina personala de Facebook.

Citeste si: DELEGATIA PERMANENTA PNL. KLAUS IOHANNIS: In PNL nu exista tabere. LIVE TEXT

Intrebat la conferinta de presa de dupa desemnare ca PREZIDENTIABIL PNL cum isi va apropia electoratul , mai ales pe cel din mediul rural, despre care se spune ca ar avea mai putin lipici la liderul PNL, IOHANNIS a raspuns scurt:

“Prin masuri specifice si cu ajutorul dumneavoastra(n.r.-al presei). In plus, o sa va detaliez in momentul in care voi deveni candidatul dreptei.”

Citeste si: PDL a aprobat FUZIUNEA prin COMASARE cu PNL si aceea prin ABSORBTIE cu FC. UPDATE

IOHANNIS  a reusit, in cateva randuri, sa ii amuze pe jurnalistii prezenti, prin prisma raspunsurilor foarte scurte si prea la obiect. Unul dintre aceste raspunsuri a fost legat de mediul online.

Jurnalist: Observam ca aceasta campanie pentru prezidentiale se duce si in mediul online. Daca veti fi candidatul dreptei, ce masuri va lua candidatul IOHANNIS pentru a deveni cat mai popular in acest mediu? Ponta este politicianul cu cea mai mare notorietate pe online, ce va face candidatul dreptei pentru asta?

IOHANNIS: “O campanie online dedicata”, a raspuns scurt liderul PNL, starnind un cor de rasete printre cei prezenti.