Cum a ajuns drapelul Ucrainei in centrul Moscovei

Ucaina

RUSIA: Autoritatile de la Moscova s-au trezit cu drapelul Ucrainei infipt pe una din cele mai importante cladiri din centrul orasului. Arborat in varful unui imobil construit pe vremea dictatorului Iosif Stalin, steagul era fixat chiar de turn.

Drapelul Ucrainei era cocotat chiar in varful stelei in cinci colturi de pe turnul uneia din cele mai inalte cladiri din centrul Moscovei. Nu se stie cine sunt persoanele care au arborat drapelul ucraineanin cenrul Moscovei, insa acestia nu s-au limitat la atat. Ei au vopsit in albastru o parte din steaua ce aminteste de perioada sovietica.

Presa straina scrie ca mai multi indivizi au urcat pe o scara interioara pana la ultimul etaj al cladirii de pe cheiul Kotelniceski. Cu ajutorul unor echipamente speciale, acestia au fixat steagul ucrainean de turnul cladirii.

Citeste si: UCRAINA: Liderii UE, Rusiei si Ucrainei se vor INTALNI la Minsk

“Se pare ca steaua trebuia sa fie zugravita in culorile drapelului ucrainean, dar nu au mai avut timp sa faca aceasta”, a indicat un responsabil din serviciile speciale ale capitalei ruse.

Drapelul national ucrainean a fost dat jos la scurt timp de angajatii primariei Moscovei.

Citeste si: ROGOZIN avertizeaza autoritatile din REP. MOLDOVA: Mai mult respect pentru RUSIA