Cum a ignorat Viorica Dăncilă un jurnalist Euronews la Parlamentul European

Premierul Viorica Dăncilă a ignorat un jurnalist de la postul TV Euronews, care a întrebat-o de vreo șapte ori dacă va merge înainte cu referendumul privind redefinirea familiei.

Potrivit înregistrării video, jurnalistul a alergat după Dăncilă pe holurile Parlamentului, dar nu a avut succes să obțină un răspuns. Premierul se uită cu ochii larg deschiși la acesta, dar nu schițează niciun gest de răspuns. Ziaristul a fost blocat de membrii delegației române și de bodyguarzi să se apropie de premier, anunță Ziare.com.

“Doamna prim-ministru, ce ați discutat astăzi cu Grupul S&D? Aveți vreo reacție? Doamna prim-ministru? Doamna prim-ministru? Veți continuă cu referendumul? Putem obține un răspuns scurt, va rog? Un comentariu legat de referendum? Ce a spus Grupul S&D despre căsătoria dintre homosexuali?”, au fost întrebările repetate puse de Euronews.

Viorica Dăncilă nu a oferit niciun răspuns la toate aceste întrebări. Alături de premier erau mai mulți oficiali români printre care ministrul Justiției, Tudorel Toader, europarlamentarii Maria Grapini și Dan Nica sau consilierul personal Anca Alexandrescu.

Citește și:  VIORICA DĂNCILĂ A FĂCUT O NOUĂ GAFĂ LA PARLAMENTUL EUROPEAN! EROAREA PREMIERULUI POATE DECLANȘA UN RĂZBOI RELIGIOS

“Nu a fost foarte dornică să vorbească”, a fost comentariul unuia dintre jurnaliștii Euronews, după difuzarea filmulețului. Postul de televiziune a abordat subiectul referendumului privind redefinirea familiei, într-o analiză intitulată “România alunecă”.

Discuția din studioul Euronews a avut loc după ce liderul grupului PPE, Manfred Weber, a declarat că este îngrijorat de situația din România. “Am întrebat-o pe Viorica Dăncilă, prim-ministrul României, despre corupție și independența Justiției. Nu vom negocia din nou statul de drept”, explică politicianul.

Sursă foto: realitatea