Cum a incercat MIRCEA BASESCU sa-i pacaleasca pe procurori

Un nou DOSAR PENAL pentru Mircea Basescu, fratele presedintelui fiind acuzat ca ar fi incercat sa pacaleasca procurorii. Potrivit unor surse judiciare citate de televiziunile de stiri, din dosarul de trafic de influenta a fost disjunsa o noua cauza.

Mircea Basescu este acuzat de inselaciune si inducere in eroare a organelor judiciare, urmand sa se faca cercetari. Mircea Basescu a fost arestat pe 20 iunie, impreuna cu Mircea Capatina, el fiind acuzat de procurorii DNA de trafic de influenta, dupa ce a cerut mari sume de bani de la membrii familiei lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial.

Citeste si: Basescu: Clanurile interlope sunt folosite la alegeri pentru resurse financiare in campanie

Potrivit DNA, in perioada 20 februarie 2011 – 22 februarie 2012, Mircea Basescu a primit suma de 250.000 de euro de la Florin Anghel, prin intermediul lui Marian Capatina, in schimbul promisiunii ca va interveni pe langa magistratii investiti cu solutionarea cauzei referitoare la infractiunea savarsita Bercea Mondial, in scopul de a obtine o hotarare favorabila, fie condamnarea la o pedeapsa mai mica, fie punerea in libertate, potrivit romaniatv.net.

Citeste si: Peste 50% dintre romani NU vor DEMISIA lui BASESCU, dupa scandalul BERCEA MONDIAL