CUM A MURIT de fapt CHELNERITA din Centrul Vechi. Le-a spus medicilor asta cu ultimele puteri

Muncea de mica, iar clientii fideli din Centrul Vechi o cunosteau destul de bine pe Georgiana, chelnerita care a murit duminica noapte, in conditii suspecte. Fata si-a dat ultima suflare chiar in mainile medicilor de pe ambulanta, scriu cei de la Cancan.ro.

In momentul in care seful de sala a gasit-o pe Georgiana in baia localului in care lucra, s-a creat panica. Foarte multi oameni, chiar si de la terasele vecine, s-au adunat la fata locului sa vada ce s-a intamplat.

Martorii sustin ca fata era constienta cand a venit salvarea, insa nu putea sa scoata niciun cuvant. Pentru a putea comunica, medicii ii puneau intrebari la care tanara de 22 de ani sa poata raspunde cu da sau nu, printr-o simpla miscare din cap.

Citeste si: Cazul chelneritei moarta in Centrul Vechi: “La autopsie i-a aparut DROGUL VIOLULUI si inca o substanta”

Astfel, martorii povestesc cum chelnerita a fost intrebata daca a luat vreo pastila, iar ea a dat afirmativ din cap. De asemenea, doctorii au mai intrebat daca este vorba despre o pastila de cap, iar ea, din nou, a confirmat. Georgiana nu a putut indica, insa, nici cine i-a dat medicamentul si nici ce fel de doctorie era. A fost urcata imediat in ambulanta si transportata de urgenta la spital.

Din pacate, pe drum, tanara a intrat in coma, iar apoi a intrat in stop cardio-respirator. Medicii au incercat in zadar sa o readuca la viata, pentru ca inima ei a refuzat sa mai bata.

Citeste si: BARMANITA DIN BRAILA, INJUNGHIATA DE UN CLIENT NEMULTUMIT