Cum actiona reteaua coordonata de SILE CAMATARU

Peste 300 de politisti au efectuat, vineri dimineata, mai multe PERCHEZITII, printre care si la casa lui Vasile Balint, cunoscut ca SILE CAMATARU, dar si la apropiati ai acestuia, intr-un dosar privind fapte de PROXENETISM, potrivit datelor comunicate IGPR.

Cel care conducea reteaua era chiar SILE CAMATARU. Fetele figurau in cataloage, iar pentru o noapte de sex plateau intre 500 si 1.000 de euro, potrivit datelor citate de romaniatv.net.

Citeste si: SILE CAMATARU, RIDICAT DE MASCATI INTR-UN DOSAR DE PROXENETISM

Activitatile sunt desfasurate sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti si vizeaza probarea eventualei  activitatii infractionale a membrilor unui grup specializat in comiterea infractiunii de PROXENETISM, angajati ai cazinourilor si ai unor saloane de masaj din Bucuresti, avand ca preocupari si darea de bani cu dobanda, fara a fi persoane autorizate in acest sens.

Din reteaua de PROXENETI ai lui SILE CAMATARU faceau parte si doi cetateni israelieni care se ocupau de racolarea strainilor care veneau la cazinourile din Capitala si care solicitau compania unor prostituate. Din reteaua lui SILE CAMATARU faceau parte si PR-itele unor hoteluri de lux din Capitala. Ele faceau legatura clientilor lor cu fetele care practicau PROSTITUTIA, mai scrie sursa citata. Pentru o noapte de amor, clientii plateau intre 500 si 1.000 de euro.

Citeste si: NUTU CAMATARU VA FI JUDECAT IN AREST LA DOMICILIU!

La actiune au participat si politisti din cadrul Directiei de Combatere a Crimei Organizate, Directia Transporturi, Brigada de Combatere a Crimei Organizate Bucuresti si ai Inspectoratelor de Politie ale judetelor Arges, Ilfov, Calarasi, Dambovita, Prahova, Sibiu, Timis, Olt, Giurgiu.

Sursa foto: adevarul.ro