Cum ajunge el sa creada ca nu stii sa faci sex

Nu poti sa minti. Toate femeile vor sa stie cum sunt percepute de barbati. Deci, te intereseaza sa afli ce crede el despre tine in timpul sexului?

Nu vrei partide de sex prost, mai ales daca tu esti de vina. Tocmai ca sa nu ai dubii, afla ce gesturi ale tale il pot face sa creada ca nu esti atat de priceputa la sex pe cat si-ar fi dorit. Tu astepti atentie, el crede ca stai stana de piatra.

CITESTE SI: Ce face o femeie cand isi doreste sa faca sex cu tine. E incredibil cum procedeaza

Rezultatul? Ai parte de cea mai mare greseala a unei incepatoare in pat  – sa nu stii exact ce sa faci. Exact asa o sa te perceapa el chiar daca tu poate stii destule, dar doar astepti atentia pe care esti convinsa ca o meriti. Minutele se scurg, el face ce crede, tu astepti in aceeasi pozitie ca o papusa gonflabila. Asta nu e sexy deloc! Partida de sex se incheie – el e convins ca nu stii sa satisfaci un barbat, tu esti convinsa ca el se gandeste doar la placerea lui.

Solutia? Abia dupa ce te implici suficient poti trage concluzii. Pana atunci insa, el e liber sa creada ca nu ai initiativa, nici experienta.

Tu esti obisnuita cu fostul, el nu intelege ce faci

Femeile obisnuiesc sa se muleze pe stilul sexual al jumatatii lor intr-o relatie lunga si pe cat de puternic se intampla asta, pe atat de greu le este sa se dezvete. In concluzie, este posibil ca tu sa repeti involuntar si foarte des gesturi pe care cel dinainte le adora dar pe care barbatul de acum s-ar putea sa nu le agreeze atat de tare. Rezultatul? Tu crezi ca te descurci de minune si totul e pe gustul lui, el nu intelege de ce te limitezi la aceleasi gesturi si nu prinzi semnalele pe care ti le transmite.

Deci, daca ai o anumita experienta sexuala acumulata insa doar cu un barbat sau doi, asta nu inseamna ca stii totul despre sex. Pe de alta parte, nici un trecut tumultuos nu iti garanteaza reusita. Reusita inseamna mai degraba echilibru, pasiune si implicare.

Nu iti place sexul oral

Evident, trebuie sa recunoastem ca este alegerea fiecarei femei daca face sau nu sex oral. Insa vorbim de o relatie sexuala moderna si de un partener cu ceva pretentii de la tine. Asadar, daca nu stii sa decodezi semnalele prin care iti spune ca e deschis catre sexul oral (primit si facut), ghici ce eticheta o sa-ti puna. Mai degraba, daca nu-ti place sexul oral, ii sugerezi de la inceput decat sa fii considerata altfel decat esti. Apoi, poate chiar incerci sa te lasi “convinsa” sa primesti si sa oferi.

Nu te bucuri de orgasm

Daca orgasmul are loc in timpul penetrarii, fii sigura ca o sa simta tot. Daca nu, oricum te tradeaza fata. Partea mai proasta este cand te exprimi doar prin gesturi in timpul climaxului. Barbatii adora sa-si faca partenerele sa geama, sa se exprime liber in timpul orgasmului. Este un semn al priceperii lor in pat. Iar daca tu stai din nou stana de piatra, el va crede ca n-a fost suficient de bun dar si ca nu te exprimi in timpul sexului, ceea ce evident, e un mare minus.

CITESTE SI: 8 trucuri sexuale pe care orice cuplu ar trebui sa le incerce

Nu ii atingi zonele erogene

Nu cred ca exista barbat modern care sa nu se astepte ca partenera lui sa fi citit macar cateva articole despre zonele erogene ascunse ale barbatilor. Mai mult, barbatii cred ca femeile care nu se ocupa de zonele erogene ale partenerilor sunt egoiste, superficiale si evident, nepricepute.

Sursa:unica