Cum am scăpat de varice de dragul copiilor mei

Pe parcursul anilor am citit despre multe cazuri referitoare la varice însă nu le-am dat importanță până în momentul în care nu m-am lovit eu însumi de această experiență nefericită.

Din păcate, am învățat pe propria piele ce înseamnă varicoza și numai eu știu prin ce stări am trecut, de la rușinea față de alte mămici de vârsta mea până la neputința suferită pe un pat de spital. Din cauza copiilor mei mi s-au agravat varicele, puțin câte puțin la fiecare naștere, dar tot datorită lor am avut puterea de a mă vindeca definitiv, în confortul propriei mele locuințe.

Dar să începem cu începutul. Am doi copii, un băiețel și o fetiță, iar problemele mele reale cu varicele au început după a doua sarcină. Pe lângă faptul că, estetic vorbind, îmi era rușine să mai port fuste pentru că venele începuseră să devină vizibile, durerile pe care le înduram deveniseră insuportabile. În plus am aflat că, în cazul meu, problema cu varicele este ereditară, bunica mea, mama mea și cele două surori ale mele confruntându-se cu această boală dureroasă.

Practic eram, la aproape 40 de ani, mai degrabă o bunică decât o mamă care să se poată bucura de câteva ore de joacă în parc împreună cu odraslele ei. Zi de zi mă uitam cu invidie la celelalte mămici cum se distrează cu copii lor în timp ce eu stăteam pe o bancă și îmi masam, inutil, picioarele umflate care mă dureau groaznic.

Ca multe dintre noi am crezut că pot trăi cu varice fără un tratament adecvat și asta a fost o greșeală uriașă. Într-un final nu am mai rezistat și am ajuns la spital și un medic de specialitate care mi-a explicat că acestea pot duce la boli grave, la accidente vasculare provocate de tromboze, la cangrenarea intregului picior si chiar la unele forme de cancer. Când am ajuns să discutăm și despre posibilitatea unei operații parcă îmi căzuse cerul în cap. Disperată am consultat alți doi trei specialiști și răspunsul a fost, din păcate, același! Și niciunul dintre ei nu mi-a recomandat un medicament concret care să rezolve situația disperată în care mă aflam.

În același timp mă sfătuiam cu prietenele mele și căutam zilnic un remediu sau un tratament care să mă scape de intervenția chirurgicală, mai ales după ce am aflat că după operație riscul ca varicele să apară din nou este de 99%! Am încercat toate remediile naturiste pe care le-am putut găsi la momentul respectiv, de la tincturi de hrișcă, la unguente naturiste pe bază de muguri de pin sau castan sălbatic.

Ca să nu mai vorbim de faptul că am început să am simptomele unei femei la menopauză, eram tot mai obosită, aveam stări de anxietate și nu mai eram capabilă nici măcar să merg zilnic la serviciu, deoarece mă dureau prea tare picioarele.

Când începusem să-mi pierd orice speranță și să mă consolez cu situația că voi ajunge pe masa de operație, am găsit un forum cu sfaturi medicale și acolo am descoperit un tratament pentru varice care m-a scăpat de cuțit. Nu am să uit prea curând ziua aceea! Tot acolo am citit că tratarea varicelor nu are efect deoarece medicina tradițională tratează simptomele ei, nu cauza apariției. Tot pe același forum medicul respectiv recomanda o crema pentru tratamentul varicelor care se numește VenoFarm și are un procentaj incredibil de cazuri vindecate.

Convinsă că nu am ce pierde am făcut o comandă pe site-ul producătorului, singurul certificat din România care vinde crema VenoFarm. La fel puteți face și voi dând click aici.  În ceea ce privește transportul, pachetul cu crema VenoFarm este transmis prin poștă livrare cu plata ramburs. Sigur, practic și eficient. Prețul cremei VenoFarm este decent, așa că puteți comanda cu încredere! În plus, pe lângă crema propriu-zisă am primit și două bonusuri referitoare la tratamentul varicelor care m-au ajutat să înțeleg mai bine atât profilaxia varicelor cat si metodele de tonifiere și combaterea îmbătrânirii pielii.