Cum arată acum Matilda, fiica regretatului Heath Ledger. Seamănă perfect cu tatăl său! Foto în articol

A implinit 14 ani luna trecuta, dar este deja o celebritate pentru Ocean datorita tatalui sau. Matilda, singurul copil al actorului australian, a aparut in primul sau serial la varsta de un an, iar in 2017 in documentarul dedicat parintelui sau, “I am Heath Ledger”.

Matilda este copilul lui Heath Ledger cu actrita Michelle Williams. Acestia s-au cunoscut pe platourile de filmare ale productiei “Brokeback Mountain” si s-au despartit cu un an inainte ca Heath sa se stinga din viata.

Citește și: BIANCA DRĂGUȘANU DIVORȚEAZĂ! BLONDA S-A SĂTURAT SĂ FIE CAFTITĂ DE SOȚUL SĂU

In 2009, Williams a vorbit despre acest moment greu: “De fiecare data cand mi-e dor de el si ma intreb unde a plecat, ma uit doar la ea. (…) Pot vorbi despre durere, pentru ca este a mea, despre a creste singura un copil, despre incercarea de a pastra un echilibru intre munca si copiii. Dar despre ce nu vreau sa vorbesc este ceea ce s-a intamplat intre Heath si mine in relatia noastra”.

Matilda nu are doar parinti celebri, ci si nasii ei sunt cunoscuti la Hollywood. Potrivit Pop Sugar, nasul ei este Jake Gyllenhaal, iar nasa este Busy Philippe. Cu toate acestea, ea a crescut in New York, dupa ce ea si mama sa au fost hartuite dupa moartea lui Heath Ledger.

Sursa foto: billboard