Cum arata Anda Adam in luna a saptea de sarcina – vedeta are o silueta de invidiat – FOTO

Desi este insarcinata in luna a saptea, Anda Adam are o silueta de invidiat si abia i se vede burtica.

Vedeta spune ca s-a ingrasat doar 5 kilograme si nu are nicio pofta. Merge in continuare la sala si isi sustine concertele fara probleme. Toate acestea activitati o mentin in forma.

Citeste si: Mircea Badea a postat o fotografie ADORABILA cu fiul sau – vezi FOTO in articol

Burtica abia i se observa si artista spune ca s-a ingrasat doar 5 kilorgame. Anda Adam se mandreste cu faptul ca nu are pofte si ca poate merge linistita la sala in continuare.

Am luat doar cinci kilograme in greutate si am o oarecare retinere de apa, asa e firesc. Eu in perioada asta am mancat mai putin decat inainte sa raman insarcinata, nu am avut pofte speciale, ba mai mult, nu am avut pofta nici sa mananc. Eu nu am “rupt” frigiderul, cum se spune. Frigiderul meu a fost aprovizionat doar cu iaurt si lapte. Nu am simtit nevoia sa mananc grasimi. Am consumat iaurt si mere. Burtica mea nu are proportii! Conteaza mult si musculatura abdomenului care la mine, fiind foarte dezvoltata, n-a lasat burtica sa creasca mult. Merg in continuare la sala, dar nu am voie sa-mi lucrez abdomenul. Pot sa imi lucrez bratele, sa fac anumite exercitii de picioare si spate. Nu trebuie sa faci nimic extrem. Eu am aceleasi activitati. Merg in continuare la concerte, dansez! Vorba medicului meu: sa fii insarcinata nu inseamna sa fii bolnava“, a declarat Anda Adam in exclusivitate pentru WOWbiz.ro.