Cum arata BUCURESTIUL in anul in care STEAUA castiga CUPA CAMPIONILOR. FOTO

FOTOGRAFII BUCURESTI. Anul 1986! Steaua cucerea CUPA CAMPIONILOR EUROPENI la Sevilia, iar Bucurestiul arata mai sters ca niciodata. O dovedesc mai multe imagini surprinse de fotograful ungur Tamas Urban.

FOTOGRAFII BUCURESTI. Un Bucuresti surprins intr-o zile mohorate, cu cladiri gri, fara culoarea care il caracterizeaza in alte imagini, cum sunt cele din anii ’70 de exemplu.  Din fotografiile publicate in colectia online Fortepan.hu, dar si pe Muzeuldefotografie.ro nu lipsesc celebrele cozi specifice perioadei de dinainte de Revolutie.

Citeste si: IMAGINEA CARE ARATA CUM POATE FI REZOLVATA PROBLEMA TRAFICULUI IN BUCURESTI. FOTO IN ARTICOL

FOTOGRAFII BUCURESTI. Potrivit sursei citate, ele au fost realizate in 1986 de fotograful ungur Tamas Urban, cel mai probabil aflat intr-o excursie prin tara noastra. Intr-o poza a bisericii Sfantul Anton il putem vedea si pe cel care a pozat Bucurestiul, intr-un selfie realizat in oglinda unui cantar aflat pe strada Franceza.  

Citeste si: VIRGIL NASTASI, GENIUL FOTOGRAFIEI ROMANESTI, A MURIT IN ACEASTA DIMINEATA

FOTOGRAFII BUCURESTI. Caciulile rusesti, strazi deopotriva pline de oameni sau pustii, trafic rutier lejer si tarabe pline de legume si fructe in inima Capitalei sunt alte cateva caracteristici specifice vremii. 

Vezi mai multe fotografii pe FORTEPAN.HU.

Sursa foto: fortepan.hu