Cum arata casa in care locuieste Andreea Marin – fotografii in articol

Andreea Marin se pregateste de o noua emisiune pe care o va prezenta direct din casa ei din Pipera.

Aceasta a aratat lumii imagini inedite din vila sa insa care locuieste alaturi de sotul ei, Tuncay Ozturk, si de fetita ei, Violeta. Vila din Pipera este decorata si amenajata chiar de Andreea Marin cu lucruri primite de la prieteni dar si cu lucruri aduse din strainatate.

Citeste si: Cum arata casa actorului George Clooney

Aceasta este foarte incantata de casa ei iar amenajarea a durat doar doua luni, aceasta fiind a patra casa pe care o decoreaza singura. Andreea Marin se pregateste de o noua emisiune si a spus asta si pe pagina ei de facebook:

“Prieteni dragi, nu v-am spus, caci am tinut cu emotie aceasta poveste frumoasa ce s-a nascut saptamana aceasta pana astazi, am vrut ca filmarile sa fie gata inainte de a va aduce vestea, una de suflet pentru mine. De multa vreme, simt sa impartasesc cu voi intr-un mod inedit ceea ce invat de la viata zi de zi si imi face bine, imi aduce lumina in interior si bucuria de a vedea seninul. As vrea sa ne ajutam unii pe altii sa pretuim ce traim, atunci cand ne redescoperim sau cand avem profunde schimbari ce merita a-i molipsi si pe cei din jur.

Din mediul sanatos in care ma simt cel mai bine numit acasa, in care traiesc acum dupa regulile sufletului meu si in armonie cu natura si cu cei dragi, va voi spune cateva istorioare din viata reala, zi de zi in timpul saptamanii, prin intermediul radioului si, in varianta video, in mediul virtual. Am ales radioul cu care eu si Violeta am crescut, ca mama si fiica, tocmai pentru ca Radio Itsy Bitsy este un mediu sanatos si curat, creativ, pentru intreaga familie. Am invatat cat de important e sa iti pastrezi mintea limpede, trupul sanatos si sufletul curat, de aceea imi doresc sa invatam impreuna, de aceasta data, ce inseamna sa pretuiesti ce traiesti. De luni, de pe 18 mai, ne auzim de 2 ori de zi, de la 10.40 si 16.40″, a declarat ea prin intermediul Facebook.”

sursa foto: perfecte.md