Cum arata casa lui RADU MAZARE din statiunea Mamaia. GALERIE FOTO

RADU MAZARE, primarul Constantei, a fost retinut marti seara de procurorii DNA, dupa o serie de audieri maraton. MAZARE va fi prezentat instantei cu propunerea de arestare preventiva sub acuzatia ca ar fi luat mita 175.000 euro pentru a favoriza firma care a construit campusul “Henri Coanda” din Constanta.

Ziua de marti a debutat cu o serie de perchezitii atat la sediul Primariei Constanta, cat si la locuinta lui RADU MAZARE. La finalul verificarilor, procurorii au plecat din casa edilului constantean cu o cutie plina cu documente, iar mai apoi, RADU MAZARE a fost saltat de mascati de la un restaurant din Capitala si dus la audieri la sediul DNA, care s-au incheiat tarziu in noapte.

Perchezitiile care s-au derulat, marti, in Constanta au vizat atat domiciliul primarului Radu Mazare, cat si domiciliul fratelui sau si al mamei sale. “Mascatii fac acum perchezitii la mine acasa, la fratele meu si la mama. S-ar putea emite si un mandat de aducere”, a confirmat RADU MAZARE.

Afla aici ultimele detalii despre ancheta care il vizeaza pe RADU MAZARE

Dar sa vedem cum arata imperiul lui RADU MAZARE, construit pe malul lacului Siutghiol din statiunea Mamaia, acolo unde procurorii au cautat in fiecare coltisor dovezi care sa-l incrimineze pe edilul de la malul marii.

DNA a aratat, intr-un comunicat de presa, ca Radu Mazare este urmarit penal pentru luare de mita, alaturi de Avraham Morgenstern, in calitate de “reprezentant al unei societati comerciale”, pentru dare de mita. Cei doi au fost retinuti si vor fi prezentati, miercuri, instantei supreme, cu propunerea de arestare preventiva, a mai precizat sursa citata.

Cine este parlamentarul care vizat de ancheta in care este cercetat Radu Mazare

Sursa foto: Adevarul, Romania TV