Cum arată cele mai în vogă fuste pentru toamna 2023: 7 modele la modă

În timpul verii, este destul de ușor să alegi o fustă – aproape orice material ușor va fi completarea perfectă a look-ului. În toamnă, sarcina devine mai complicată din cauza scăderii temperaturii. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că este necesar să se coboare gradul și în imagini. Este un lucru bun că opțiunile la modă din sezonul următor nu vă vor permite să faceți acest lucru! Îți povestim despre cele mai elegante fuste ale toamnei viitoare.

Fusta creion

Fusta creion ne este cunoscută de multă vreme, însă anul 2023 i-a schimbat soarta. Acum, acest model conic, care pune perfect în evidență silueta, a devenit hitul toamnei. Chiar dacă pariați pe versiunea obișnuită a materialului de costum, care apare adesea în imaginile de birou, tot veți “nimeri în plin”. Dar nu uitați de experimente – fustele lucioase, din tweed sau cu pietre de rinocer va fi o alternativă spectaculoasă la cele de bază.

Fuste mini lăcuite

Această tendință este potrivită pentru acele fashioniste care nu se tem să își asume riscuri. O fustă scurtă atrage a priori mai multă atenție, iar acum imaginați-vă ce se va întâmpla dacă alegeți un model cu luciu lucios? Fustele mini lăcuite s-au alăturat hit paradei toamnei-2023 datorită efectului orbitor. Principalul lucru este să compui cu competență imaginea. Combinați un astfel de fond strălucitor cu un top calm. Puteți alege chiar și o piesă care să vă acopere șoldurile – strălucirea se va face totuși cunoscută chiar și prin golul unei jachete sau al unui pulover.

Fuste scurte cu decorațiuni mari

Pentru a crea o imagine spectaculoasă, puteți renunța la sclipici – în acest caz, aceleași fuste mini ne vor ajuta, dar cu detalii “naive”. Cum vă plac fustele din muguri înfloriți sau din fundițe îngrijite? Este important ca astfel de elemente decorative să fi fost mari – stilul opus înlocuiește minimalismul. În orice caz, nu vă faceți griji că accentele masive vor părea ostentative – alegeți doar un mini cu “chipsuri” similare în ton. Acesta este secretul principal al celor mai la modă fuste de toamnă-2023.

Fuste lungi din denim în stil retro

Denimul continuă să țină ștacheta, doar că acum cele mai la modă produse sunt “îmbătrânite” vizual – sunt acoperite cu zgârieturi sau zgârieturi decorative. Aici și fustele maxi din denim, care vor fi relevante în toamna viitoare, se vor întoarce vizual în trecut. Îndrăzniți să alegeți variante cu efect “murdar” sau “decolorat”.

Fuste maxi din satin cu talie joasă

Fustele din satin în orice sezon sunt considerate o bază. De exemplu, aceleași fuste midi au aproape toate fashionistele. Doar că acum merită să schimbi puțin cursul și să te uiți cu atenție la fustele maxi din in cu talie joasă, care sunt considerate o tendință pentru toamna viitoare. Dar chiar și în acest caz, totul este familiar – suntem familiarizați cu lungimea și potrivirea de ani de zile. Nu vor exista probleme cu stilizările – un astfel de model este încă ascultător la compunerea imaginilor. Cu excepția faptului că topurile cropped este mai bine să le înlocuiți cu body-uri în sezonul rece.

Fuste mini plisate

Încă din copilărie, toamna a fost asociată cu începutul sezonului școlar – așa că de ce să nu te gândești la acele zile și să încerci din nou o fustă plisată jucăușă. Mini-fusta plisată a făcut furori în modă anul trecut. Iar pentru ca modelul “școlar” să fie și mai spectaculos, căutați versiuni în culori vii sau fuste cu elemente de accent – de exemplu, cu o curea dublă, curele îndrăznețe în talie sau nasturi. Un pic de grunge nu face rău nimănui – cine spune că trebuie să fii mereu o studentă cu onoruri?

Fuste midi din tweed

Fustele din tweed sunt îndrăgite de aproape toate fashionistele – ele se referă la stilul francez. Cu un an în urmă, fetele se concentrau exclusiv pe fustele mini – arată romantic și moderat picant. Acum întâlnim un nou favorit al toamnei – fustele midi din tweed. Pentru ca imaginea să nu pară vizual greoaie din cauza țesăturii dense, dați preferință opțiunilor cu tăieturi înalte, care, în plus, vor crește gradul de atractivitate.