Cum arata FIICA SECRETA a lui Vladimir Putin. FOTO in articol

Numele lui VLADIMIR PUTIN este pe buzele tuturor, insa despre cele doua FIICE ale sale, MARIYA SI YEKATERINA, nu se stiu foarte multe lucruri, fiind tinute “ascunse” de ochii mass-media.

Despre cele doua FIICE nu se cunosc foarte multe. Potrivit presei internationale, ca adulti, ele nu au fost fotografiate de presa rusa si astfel rusii nu stiu cum ar arata.

Citeste si: PUTIN: RUSIA VA REACTIONA PROPORTIONAL LA APROPIEREA NATO DE GRANITELE SALE

MARIYA, FIICEA cea mare a lui PUTIN, traieste in Olanda impreuna cu Jorrit Joost Faassen, fost angajat al companiilor “Stroitransgaz” si “Gazprom”, scrie evz.ro, care citeaza deschide.md.

Desi ambii au resedinta la Moscova, cei doi soti au cumparat intre 2009 si 2011 trei case Voorschoten. In 2012, presa bulgara a anuntat ca MARIYA a dat nastere unui baiat, prin cezariana, insa presa din Rusia nu a preluat aceasta stire, jurnalistilor fiindu-le frica de posibile represiuni din partea regimului de la Kremlin.

Si YEKATERINA a fost ferita de publicitate, Business Insider afirmand ca cele doua FETE au fost mereu protejate de guvernul din Rusia si chiar au fost retrase de la scoala si educate acasa, atunci cand tatal lor a ajuns in lumina reflectoarelor.

VLADIMIR PUTIN: RUSIA TREBUIE SA INTENSIFICE EXPORTURILE DE ARMAMENT

Sursa foto: uainfo.org, novini.bg