Cum arată fiul lui Jackie Chan. A avut probleme cu legea, este actor și cântăreț! Foto în articol

Jackie Chan este cunoscut de toata lumea din celebrele filme cu arte martiale. Totusi, putini sunt cei care cunosc detalii despre viata sa personala fiindca celebrul actor a preferat intotdeauna discretia.

Starul este casatorit cu Lin Feng-jiao, cunoscuta si sub numele de Joan Lin, din anul 1982. Cei doi au impreuna si un fiu, Jaycee Chan, care este actor si cantaret. Oficial, actorul este tatal a doi copii, desi nu a recunoscut-o niciodata pe Etta Ng Chok Lam.

Citește și: PUFF DADDY ÎȘI SCHIMBĂ NUMELE DIN ACTE, DUPĂ CE ȘI-A SCHIMBAT NUMELE DE SCENĂ DE MAI MULTE ORI

Jaycee Chan are 37 de ani si a imbratisat cariera de actor, insa nu a reusit sa atinga succesul obtinut de tatal sau. El a ajuns in atentia presei din cauza problemelor sale cu drogurile, in urma carora a fost inchis timp de sase luni.

De la fiul unei familii apartinand clasei muncitoare din Hong Kong, Jackie Chan a ajuns sa fie unul dintre cel mai bine platiti actori din lume, Robert Downey Jr fiind singurul care l-a depasit. Averea sa personala este estimata la peste 350 milioane de dolari, iar in 2016 a castigat un Oscar pentru intreaga sa activitate.

Sursa foto: TMZ