Cum arata intalnirea ideala pentru fiecare zodie

Sa te indragostesti este usor. Dar sa planifici intalniri pe gustul partenerului tau este partea mai grea. Din fericire, poti mereu sa te indrepti catre astrologie cand ai nevoie de un pic de inspiratie.

Fie ca incerci sa iti impresionezi noua cucerire sau vrei sa iesi din rutina in relatia ta, citeste mai jos cum arata intalnirea ideala pentru fiecare zodie.

CITESTE SI: Zodia care renaste din propria cenusa

BERBEC

Intalnirea ideala: O calatorie spontana

Berbecii sunt pasionati de aventura si experiente noi, asa ca orice lucru care le-ar schimba programul zilnic este binevenit. Surprinde-ti partenerul cu o calatorie intr-un loc unde nu a mai fost pana acum si unde va fi liber sa exploreze si sa incerce lucruri noi si te va iubi si mai mult pentru asta.

TAUR

Intalnirea ideala: Degustare de vinuri

Taurul este zodia ce apreciaza cel mai mult lucrurile fine in viata (precum vinul bun). O dupa-amiaza petrecuta testand o serie de vinuri la o podgorie pitoreasca va face apel la partea lui senzuala si ii va trezi simturile.

GEMENI

Intalnirea ideala: Urmariti un documentar

Nativul Gemeni adora sa invete lucruri noi si sa comunice cu cei din jur. Petrece o seara cu acesta urmarind un documentar inedit si fa-ti timp sa analizezi cu el fiecare aspect al filmului in detaliu.

RAC

Intalnirea ideala: Cina la restaurantul lui favorit

Racii se simt cel mai bine in locurile care le sunt familiare, unde pot fi in largul lor. Afla care este restaurantul lui preferat si rezerva o masa pentru voi. Chiar daca a fost acolo de zeci de ori, poti fi sigura ca se va bucura si va aprecia atentia ta la detalii.

LEU

Intalnirea ideala: Karaoke

Leii iubesc sa fie in centrul atentiei. Profita de asta si pregateste o seara de karaoke pentru iubitul tau unde va avea ocazia sa cante melodiile lui preferate si sa fie admirat de cei din jur.

FECIOARA

Intalnirea ideala: Curs de gatit

Fecioarele au o natura practica si adora sa invete lucruri noi. Sari peste cina plicticoasa urmata de un film si inscrieti-va la un curs de gatit. Iubitul tau va deveni mai priceput la ceva ce ii place si veti castiga si niste amintiri de neuitat.

BALANTA

Intalnirea ideala: Masaj pentru cuplu

Balantele adora sa se relaxeze si sa fie rasfatate. Fa o programare la masaj pentru amandoi. Partenerul tau va reusi sa se deconecteze de la munca si atmosfera va aduce un plus de romatism. Dupa masaj bucurati-va de un pahar de sampanie si un pic de ciocolata neagra.

SCORPION

Intalnirea ideala: O seara acasa

Nativul Scorpion va prefera intotdeauna sa petreceti timp doar voi doi. Invita-l la tine si creeaza o atmosfera placuta si relaxanta cu ajutorul lumanarilor parfumate, muzicii, mancarii bune si vinului rosu. Astfel veti avea timp sa va concentrati unul pe altul fara a va distrage nimeni atentia.

SAGETATOR

Intalnirea ideala: O drumetie montana

Daca vorbim de zodiile care iubesc sa petreaca timp in aer liber, atunci nu putem uita de Sagetatori. Au tendinta de a deveni nerabdatori daca stau prea mult timp in casa, asa ca surprinde-ti iubitul planuind o drumetie montana pentru amandoi. Pregateste un picnic si petrece ziua cu acesta plimbandu-va in natura si facand multe poze.

CAPRICORN

Intalnirea ideala: Cina la un restaurant exclusivist

Stii restaurantul acela despre care vorbeste toata lumea si unde pare imposibil sa obtii o rezervare? Foloseste-te de relatiile pe care le ai si fa rost de o masa acolo pentru voi doi. Va fi impresionat de tenacitatea ta si incantat sa fie prima persoana din grupul lui de prieteni ce se va bucura de preparatele culinare de acolo.

VARSATOR

Intalnirea ideala: Concert live

Varsatorii tanjesc dupa experientele stimulante ce au si o componenta sociala. Totodata, apreciaza muzica, in special cand vine vorba de concertele live. Astfel, intalnirea ideala pentru iubitul tau Varsator ar fi o seara la un club de jazz sau o lansare de album a unei trupe locale.

CITESTE SI: Zodiile si ordinea – cum iti influenteaza astrele obsesia pentru curatenie

PESTI

Intalnirea ideala: Galerie de arta

Pestii adora sa isi exprime creativitatea si sunt mari amatori de arta. Du-ti iubitul la un muzeu sau o galerie de arta, iar apoi bucurati-va de o cina si un pahar de vin unde puteti discuta ce ati vazut. Se va bucura ca i-ai ghicit gusturile si se va simti inspirat sa iti intoarca gestul cu prima ocazie.

 Sursa:elle