Cum arata IPHONE 6 in comparatie cu iPhone 5S si Samsung Galaxy S5. FOTO

IPHONE 6 va avea un display mai generos, urmand sa fie comercializat in doua versiuni. Acum, pe internet a aparut o macheta a viitorului telefon APPLE in comparatie cu IPHONE 5S si Samsung Galaxy S5.

In cazul in care macheta este adevarata, noul IPHONE 6 va fi mai lat decat actualul model, dar si mai subtire. Comparativ cu Samsung Galaxy S5, IPHONE 6 cu ecranul de 4.7 inchi este putin mai scurt.

IPHONE 6 ar trebui sa aiba urmatoarele dimensiuni, potrivit GSM Arena: 135,3 x 71,9 x 6,1 mm. Pentru comparatie, IPHONE 5S are 123,8 x 58,6 x 7,6 mm, iar Galaxy S5 are 142 x 72,5 x 8.1 mm.

Citeste si: IPHONE 6 ESTE TOT MAI APROAPE. PRODUCTIA VA INCEPE IN LUNA MAI

Din imagini mai putem observa ca butonul HOME este pozitionat exact la fel ca in cazul versiunii IPHONE 5S, in timp ce butonul de Pornire/Oprire nu se mai afla deasupra carcasei, ci in partea dreapta, pe lateral. Volumul este pozitionat in partea opusa. Pe spatele carcasei lui IPHONE 6 se vede camera foto cu un blitz si un microfon intre ele.

IPHONE 6 este asteptat sa fie lansat de APPLE in luna septembrie. Din ce se cunoaste pana acum productia display-urilor va demara in aceasta luna.

IPHONE 6: SCHIMBAREA MAJORA LA CARE NU SE ASTEPTA NIMENI

Sursa foto: ibtimes.com, macitynet.it, gsmarena.com