Cum arata LUPTA ELECTORALA potrivit ultimului sondaj IRES

Ultimul SONDAJ realizat in aceasta CAMPANIE ELECTORALA a fost prezentat joi seara, fiind realizat de casa de sondare IRES, coordonata de PSD-istul Vasile Dancu.

Sondajul IRES a fost realizat telefonic, pe 29 octombrie, pe un esantion de 1194 de subiecti, potrivit psnews.ro, care citeaza Digi24.

Citeste si: GHIDUL ALEGATORULUI: TOT CEEA CE TREBUIE SA STII DESPRE ALEGERILE PREZIDENTIALE

Confor acestui sondaj IRES, candidatul PSD la Prezidentiale, VICTOR PONTA se afla in topul preferintelor la vot cu 41%, urmat de KLAUS IOHANNIS cu 30%. Locul trei este ocupat de candidatul PMP, Elena Udrea, cu 7%.

In continuare, arata datele IRES, principalii doi competitori sunt VICTOR PONTA si KLAUS IOHANNIS, la distanta mare de ceilalti candidati. 65 la suta dintre romanii cu drept de vot chestionati de operatorii IRES spun ca vor merge la urne duminica. Doar 14 procente declara ca nu au de gand sa voteze in primul tur.

Datele IRES arata ca in continuare pe primele doua locuri la intentia de vot se afla candidatii principalelor formatiuni politice: VICTOR PONTA si KLAUS IOHANNIS. 41 la suta pentru candidatul aliantei PSD-UNPR-PC , fata de 30 la suta pentru reprezentantul PNL-PDL.

Citeste si: INS: FALSI ANGAJATI EFECTUEAZA, TELEFONIC, PSEUDOSONDAJE

Pe locul al treilea, in topul preferintelor romanilor contactati de operatorii IRES se afla Elena Udrea, cu 7 la suta, depasind-o pe Monica Macovei la un procent.

Sursa foto: psnews.ro