Cum arata modelul cu CELE MAI LUNGI PICIOARE DIN SUA – Galerie foto

LAUREN WILLIAMS, model de 26 de ani, se poate lauda cu CELE MAI LUNGI PICIOARE DIN SUA: 124 de centimetri. De la înaltimea celor 1,95 metri ai sai, tanara texana îi depaseste cu aproape un cap pe aproape toti cei din anturajul ei, scrie New York Post.

Fosta detinatoare a recordului era new-yorkeza BROOKE BANNER, ale carei picioare aveau cu 5 centimetri mai putin. ‘Nu credeam sa starnesc asemenea valva, dar sunt bucuroasa ca s-a întamplat asa. Majoritatea prietenilor si cei din familia mea sunt fericiti ca am intrat în posesia unui astfel de titlu si nu le vine sa creada ce sansa am’, a spus Lauren Williams.

CITESTE SI: CUM ARATA PRIMUL MODEL CU BRAT BIONIC CARE VA PARTICIPA LA NEW YORK FASHION WEEK (GALERIE FOTO)

Chiar daca aceasta particularitate îi aduce numerosi admiratori, tanara marturiseste ca are probleme cand iese la cumparaturi, fiind greu sa treaca NEOBSERVATA PE STRADA: ‘Oamenii fac adesea comentarii pe seama înaltimii sau a lungimii picioarelor mele’, spune ea.

Specializata în shootong-uri pentru IMBRACAMINTE SPORT, tanara texana se simte bine în acest mediu fiindca a facut parte dintr-o ECHIPA DE VOLEI la universitate. Nemaritata, tanara este si educatoare si îi place foarte mult sa calatoreasca, incheie sursa citata.

Sursa foto: dailymail