Cum arata primul model cu BRAT BIONIC care va participa la New York Fashion Week (GALERIE FOTO)

REBEKAH MARINE, in varsta de 28 de ani, s-a nascut fara ANTEBRATUL DREPT, dar acest lucru nu a impiedicat-o sa isi urmeze visul de a deveni MODEL, aparand in editia din februarie a catalogului NEW YORK FASHION WEEK 2015, relateaza HotNews.

Rebekah este acum invitata sa participe la o PREZENTARE DE MODA in cadrul evenimentul NYFW, ce va avea loc in data de 13 septembrie la New York.

Rebekah si-a inceput cariera de model in urma cu 4 ani cand i-a fost montat BRATUL BIONIC i-limb quantum, una dintre cele mai performante proteze dezvoltate pentru controlul gesturilor.

CITESTE SI: STUDIU: PERSOANELE CU DIZABILITATI SI ROMII, CATEGORIILE SOCIALE CELE MAI DISCRIMINATE LA ANGAJARE

“Mi-a fost extrem de dificil in ultimii doi ani. De multe ori agentiile nici nu se uita la portofoliul meu, dar mi-am dat seama ca este vorba despre gasirea unei nise. Am acceptat faptul ca majoritatea clientilor nu vor sa se asocieze cu mine din cauza handicapului, dar consider ca este important sa fie loc si pentru astfel de persoane in modeling, intrucat numai in S.U.A. 1 din 5 persoane are o dizabilitate. Ar trebui SA SARBATORIM UNICITATEA si nu sa ne conformam ideii de frumos promovate in media,” a declarat Rebekah Marine pentru site-ul mashabe.

Sursa foto: naplesnews/rebekahmarine/twitter/nypost