Cum arata vila de lux in care s-a mutat, dintr-un apartament simplu, CONNECT-R – FOTO

Connect-R este intr-o perioada buna din viata lui. Acesta este jurat la emisiunea “New Star”, apare in reclame si canta in fiecare seara.

Beneficiile sunt pe masura iar bugetul solistului s-a schimbat dramatic in ultimii doi ani. Acesta s-a mutat dintr-un apartament simplu intr-o vila superba alaturi de Misha, sotia lui.

Citeste si: SEXY sau NU? Cum arata ANDREEA RAICU fara pic de photoshop sau machiaj – FOTO

Se spune ca artistul incaseaza intre 4000 si 6000 euro iar la antena 1 are un contract de aproximativ 30.000 de euro.

Lui Connect-R ii merge bine, ca oricarui artist de nivelul acesta. Nu stiu ce alte contracte de imagine mai are in afară de cele pe care le stiti voi, adica la inghetata si la acea bautura acidulata. In perioada aceasta canta foarte mult pe Litoral, are concerte atat in weekend, cat si in restul saptamanii. Misha are si ea concerte, insa nu prea multe, intrucat vrea sa se implice in cresterea copilului. Ei nu au bona, vor sa se bucure cat mai mult de fetita, asa ca nu sunt atat de ahtiati incat sa plece amandoi si sa lase copilul singur. Intr-adevar, s-au mutat in casa noua. Apartamentul in care locuiau inainte l-au pastrat, nu au vrut sa-l vanda”, a declarat pentru Click! Emil Burloi, impresarul artistului.