Cum au murit cuplurile Razvan – Florentina si Adrian – Madalina in casa din Oltenita – FOTO

Anchetatorii au anuntat primele date despre cauza mortii celor patru tineri din Oltenita. Cuplurile Razvan – Florentina si Adrian – Madalina au murit intoxicati cu o substanta necunoscuta, potrivit primelor date rezultate din examinarea sumara a cadavrelor, insaconcluziile raportului de necropsie vor fi inaintate dupa primirea rezultatelor examenelor paraclinice (toxicologic general, histopatologic, serologic). 

“La examinarea sumara a cadavrelor nu au fost evidentiate leziuni vizibile de violenta. in imobil a fost gasita o butelie de aragaz, cu robinetul in pozitia deschis, care avea montat un arzator artizanal fara flacara. Cadavrele au fost transportate la S.M.L. Calarasi”, a comunicat Politia Romana.

Potrivit medicilor legisti, cei patru tineri care au fost gasiti morti de Craciun intr-o locuinta din Oltenita nu aveau semne de violenta pe cap, gat, trunchi si membre, diagnosticul prezumtiv de deces fiind „intoxicatie acuta cu substanta neprecizata”.

In cauza a fost intocmit dosar penal, care a fost inregistrat cu numar unic la Parchetul de pe langa Tribunalul Calarasi.

“La examinarea sumara a cadavrelor nu au fost evidentiate leziuni vizibile de violenta. In imobil a fost gasita o butelie de aragaz, cu robinetul in pozitia deschis, care avea montat un arzator artizanal fara flacara. Cadavrele celor patru tineri au fost transportate la Serviciul de Medicina Legala Calarasi, iar in urma efectuarii necropsiei, in cursul zilei de duminica, pentru doua dintre cele patru persoane, respectiv R. Florentina (in varsta de 17 ani – n.r.) si I. Razvan (in varsta de 20 de ani -n.r)., medicii legisti au comunicat ca nu au fost gasite semne de violenta pe cap, gat, trunchi si membre, iar diagnosticul prezumtiv de deces este intoxicatie acuta cu substanta neprecizata. Concluziile raportului de necropsie vor fi inaintate dupa primirea rezultatelor examenelor paraclinice: toxicologic general, histopatologic, serologic”, se arata in comunicatul Politiei Judetene Calarasi.

Cei patru tineri – doua fete in varsta de 17 ani, M. Elena si R. Florentina, si doi baieti de 20 si 21 de ani, I. Razvan si B. Adrian – au fost gasiti decedati, sambata dupa-amiaza, intr-o casa de pe strada Cuza Voda din municipiul Oltenita.

In casa in care au fost gasiti tinerii nu exista instalatie de gaz, ci doar o butelie si sobe cu lemne. Anchetatorii au mai gasit in casa o sticla de whisky care era consumata pe jumatate si mai multe sticle cu sucuri, iar in imobil era un miros greu, cel mai probabil de la gaz.

Primarul din Oltenita, Petre Tone, a declarat pentru Mediafax ca tinerii se aflau in casa parintilor unuia dintre ei, erau singuri acasa si pregateau petrecerea de Revelion.

Cele doua fete de 17 ani erau eleve la un liceu din oras, iar tinerii de 20 si 21 de ani nu aveau nicio ocupatie.

Foto: olteniteanul.ro