CUM CUCERESTI BARBATII IN FUNCTIE DE ZODIA TA

Seductia este un fenomen despre care am fi capabile sa discutam la nesfarsit, iar asta pentru ca nu am descoperit formula matematica care, odata aplicata, ne poate face sa cucerim orice barbat.

Berbec

Ai o pofta de viata contagioasa, o energie debordanta si esti foarte sociabila. Mereu in verva, ai un cuvant bun pentru toata lumea si esti foarte degajata, asa ca iti e usor sa intri in vorba cu reprezentantii sexului opus. Barbatii sunt cuceriti de glumele tale si mai ales de zambetul tau larg. Mizeaza pe aceste calitati cand vrei sa cuceresti un barbat si sigur nu vei da gres.

CITESTE SI: CELE DOUA ZODII CARE POT CUCERI LUMEA DACA ISI UNESC FORTELE

Taur

Esti calma si linistita, dar ai o eleganta aparte in gesturi, cuvinte si tinuta. La prima vedere nu atragi atentia prin nimic, dar cei care se uita la tine mai mult de 10 minute isi dau seama ca emani o senzualitate si un mister care merita „investigate” mai bine. Barbatii sunt atrasi de personalitatea ta misterioasa si intrigati de faptul ca esti atat de calma in orice situatie.

Gemeni

Zodia ta ti-a daruit o personalitate „multipla”. Acum esti energica si vesela, acum esti misterioasa si dai replici „profunde”. Schimbarile acestea ii atrag si ii resping pe cei din jur. Barbatii sunt intrigati, chiar daca nu prea te inteleg, sau poate tocmai de aceea. Esti o partenera de conversatie excelenta si ai multe lucruri interesante de spus.

Rac

Esti atenta, grijulie, mamoasa, visul oricarui barbat care vrea o relatie de durata. La primele intalniri sunt atrasi de atentia pe care le-o oferi si grija pe care le-o porti in ciuda faptului ca nu va cunoasteti bine. Mereu ai sfaturi bune si cuvinte cuvinte de alinare pentru cei din jur si de aceea barbatii iti devin mai intai prieteni pentru ca apoi sa descopere ca poti fi o iubita excelenta.

Leu

Esti o persoana jucausa, vesela, pusa pe sotii si foarte puternica. Esti mereu in centrul atentiei si barbatii te observa usor. Nu trebuie sa faci eforturi speciale pentru a atrage atentia celui pe care il placi. Chiar daca multi barbati sunt intimidati de personalitatea ta si atentia pe care o primesti , cei curajosi vor observa ca merita sa se „complice” cu tine.

Fecioara

Esti o perfectionista, lucru care se observa inclusiv in felul cum arati. Chiar daca nu esti o mare frumusete, esti mereu bine imbracata, aranjata impecabil si te comporti ca o lady. Nu toti barbatii stiu sa aprecieze astfel de calitati, dar cei de moda veche, care apreciaza femeile adevarate, vor fi cuceriti de calitatile tale.

Balanta

Ai o fire boema, de artista, si esti foarte creativa. Inteligenta ta si cunostintele tale vaste te fac partenera de conversatie perfecta, chiar daca unii barbati sunt intimidati de aceste calitati. Esti sociabila, iti place sa fii inconjurata de oameni, dar adori pacea si linistea, asa ca nu ai parte nicidodata de certuri si conflicte. In relatia ta nu exista cearta.

Scorpion

Pui pasiune in tot ce faci si daca iti doresti un lucru stii sa te lupti pentru el. E valabil si in dragoste, unde nu astepti sa faca el primul pas, ci incerci sa-l cuceresti chiar tu. Barbatii sunt impresionati de atentia pe care le-o oferi, sunt flatati si se simt importanti, ceea ce reprezinta primul pas spre o relatie. Cei care nu te cunosc prea bine apreciaza veselia ta si faptul ca esti atat de comunicativa.

Sagetator

Adori calatoriile si aventurile si ai multe lucruri interesante de povestit. Cuceresti barbatii fara sa vrei prin felul tau de a fi si prin conversatiile inteligente, interesante pe care ele porti. Unii ar fi capabili sa te asculte o seara intreaga povestind si discutand. Indiferent cum arati, esti o prezenta fermecatoare prin personalitatea ta.

Capricorn

Esti puternica, realista si silitoare, calitati care nu atrag din prima, mai ales ca nu iti place sa te lauzi cu ele. Dar cei care isi fac timp sa te cunoasca descopera curand ca meriti toata atentia. Chiar daca nu esti genul de femeie extrovertita si vesela, atunci cand cunosti bine o persoana si ai incredere in ea, devii fermecatoare.

Varsator

Oricare ar fi meseria ta, in adancul sufletului esti o artista. Barbatii apreciaza spiritul tau boem, atitudinea relaxata si libera, faptul ca nu te supui constrangerilor si nu tii cont de gura lumii. E drept ca unii te vad cam superficiala la prima intalnire, dar daca ajung sa te cunosca mai bine, sa fii sigura ca te vor admira si asi vor dori sa fie la fel de liberi ca tine.

CITESTE SI: Top 5 zodii care isi gasesc fericirea in 2016

Pesti

Nu esti plina de viata, nu debordezi de energie, dar atitudinea ta calma si impaciuitoare ii linisteste pe cei din jur, care vin la tine adesea pentru un sfat si o vorba buna. Majoritatea barbatilor si-ar dori sa-ti fie prieteni in prima faza, pentru ca apoi sa descoperi ca ai un suflet mare si multa iubire de daruit. Apreciaza de asemenea feminintatea si delicatetea ta.

 Sursa:unica