Cum descifrezi barbatii, in functie de zodia lor. Afla ce este in mintea lor!

Se spune ca e dificil sa ghicesti ce gandesc femeile, dar se pare ca e la fel de greu sa o faci si in cazul barbatilor. Si asta pentru ca mintea e un labirint complex, greu de descifrat.

Din fericire, astrele ne ajuta sa descoperim ce gandesc reprezentantii de sex masculin ai fiecarei zodii in parte:

CITESTE SI: Ce frici ai in functie de zodie

Berbec

Barbatii din zodia Berbec se ghideaza dupa expresia: Ce e-n gusa, si-n capusa. Cu alte cuvinte, nu trebuie sa te temi ca ascunde ceea ce gandeste, fiindca el ti-o spune direct. Nu isi face ganduri negre, ci priveste lucrurile cu optimism. Viseaza la o femeie cu personalitate, care sa fie deschisa spre aventura ca si el. Si mai viseaza la party-uri cu gasca, in care se spun bancuri de calitate si se bea bere pe saturate.

Taur

Mai sobrii si mai neprietenosi, nativilor din Taur nu le sta gandul la petreceri. Sunt seriosi si stiu ce au de facut si sunt obsedati sa le iasa lucrurile bine. Are reactii usor mai emotionale, insa cand si le percepe, adopta o atitudine sobra sperand ca nimeni nu i-a observat lacrimile sau tremuratul mainilor. Chiar daca nu o afiseaza, ii plac femeile senzuale, care iubesc amorul carnal.

Gemeni

Geamanul se gandeste non-stop cum ar putea pune mana pe o femeie inteligenta, cu simtul umorului, care sa faca fata oricarui tip de discutie. Isi face planuri de bataie, isi construieste strategii complicate si, din fericire, lucrurile cam ies cum le gandeste el. Nativului din Gemeni ii mai sta mintea si la mancare, fiindca el este un gurmand, caruia ii place sa se rasfete cu bunatati.

Rac

Barbatul din zodia Rac este vulnerabil la singuratate si din acest motiv se gandeste mereu ce trebuie sa faca pentru a nu pierde siguranta unei relatii. In gandul lor este mereu prezenta ideea de cuplu, de familie, se straduiesc sa gaseasca solutii la problemele pe care le intampina cei din jur. Chiar daca nu o arata neaparat, e plang in tacere din cauza suferintei celorlalti.

Leu

Iubeste atat de mult popularitatea incat gandurile lui sunt indreptate numai in aceasta directie. Mintea le sta la ticluirea a tot soiul de situatii care sa ii scoata in evidenta. Conteaza totusi in ce mod, pentru ca lor nu le place sa fie asociati cu o imagine negativa in societate. Se gandeste la femei inteligente, ultra feminine, care emana gingasie, de care sa fie mandru, dar care sa nu-l eclipseze.

Fecioara

Nativul din Fecioara cauta o relatie din dragoste, astfel ca va lua prin surprindere o multime de femei. Cu toate astea, e foarte selectiv, iar femeia pe care o alege trebuie sa se astepte la o multime de critici din partea lui, a Domnului Perfectiune. Se mai gandeste si la… masini. Ei bine, Fecioara e pasionata de autoturismul sau, caruia ii acorda uneori mai mult timp decat iubitei sale.

Balanta

Nativul din zodia Balanta detesta extremele. La orice lucru se gandeste alege calea de mijloc, care de multe ori nu este neaparat usoara. Nu suporta ideea ca femeia sa castige mai bine decat el sau sa aiba un statut social mai ridicat ori sa fie mai preocupata de munca decat el. Astfel de ganduri sunt menite sa il macine pas cu pas si trebuie sa stii ca se afla non-stop in mintea lui.

Scorpion

Nativul din Balanta e renumit pentru faptul ca e afemeiat, asadar e mai mult decat evident faptul ca se gandeste cel mai adesea la femei. Cu alte cuvinte, sa nu crezi ca atunci cand porti o discutie serioasa cu el nu te scaneaza si nu isi imagineaza cum face dragoste cu tine. Pentru ca in mintea lui numai asta este: sex, sex si iar sex. Si mai e obsedat de ceva: de jocurile de noroc.

Sagetator

Gandul lui e mereu la urmatoarea aventura plina de adrenalina, care sa ii induca sentimentul de libertate. Pentru ca da!, asta le ocupa toate gandurile. Isi fac planuri in mintea lor de cum ar mai putea evada putin din jungla cotidiana. Detesta femeile care se agata in jurul lor precum o liana si care ii ingradesc libertatea. Isi dorest o femeie cu simtul umorului si spontana, gata sa il urmeze in orice clipa.

Capricorn

La serviciu, la proiecte, la bani, la sedinta din ziua de maine. La asta se gandesc barbatii din Capricorn. Nu e neaparat o surpriza, dar asta este realitatea. Sunt pur si simplu obsedati de munca lor, iar asta le acapareaza toate gandurile. Si mai incolteste uneori gelozia pentru ca, desi ii plac femeile populare, nu suporta ideea ca altul i-ar putea admira partenera.

Varsator

Ce gandeste Varsatorul? Ei bine, e aproape un mister chiar si pentru astrologi. Mintea lui e complicata, iar gandurile lui sunt dintre cele mai diverse. Zambeste nonsalant si are privirea pierduta, dar totusi e preocupat de lucruri serioase. Se spune ca acest nativ se gandeste deseori la evadarea din cotidian, la stari de relaxare totala si la amintirile care ii provoaca aceste sentimente placute.

CITESTE SI: CARE SUNT CELE MAI INTELIGENTE FEMEI IN FUNCTIE DE ZODIE?

Pesti

Cand se gandeste la femei, barbatul din zodia Pesti isi doreste una capabila sa-l ascute, sa-i ofere sfaturi bune, dar care in acelasi timp sa fie calda si sa aiba o vorba buna pentru el. Ca si nativul Rac, se teme de singuratate. Isi imagineaza tot felul de scenarii dureroase ori, la polul opus, scenarii frumoase care nu se vor implini niciodata.

Sursa:ele