CUM DEVII FEMEIA PE CARE ORICE BARBAT O DORESTE

Nu este atat de greu sa fii fericita in dragoste, important este sa fii sincera si sa nu iti lasi imaginatia sa o ia razna. Vezi cum devii femeia pe care orice barbat o doreste.

Ai incredere!

Daca vrei ca barbatul de langa tine sa te iubeasca, incearca sa ai incredere in el si nu te lasa prinsa in capcana imaginatiei. Nu cred ca daca nu iti raspunde la telefon o data este cu o alta femeie sau daca iti spune ca are o seara proasta, inseamna ca nu te mai iubeste. Toata lumea are zile bune si zile proaste! Acorda-i incredere omului de care te-ai indragostit pana in momentul in care ai dovezi clare ca te minte!

CITESTE SI: GESTURI CARE DEMONSTREAZA CA ESTE NESIGUR

Nu incerca sa afli tot!

Sa vrei sa stii in fiecare clipa ca un barbat te iubeste nu este tocmai normal si provoaca multa tensiune in relatia voastra. Fii mai sigura pe tine si mai relaxata, nu cauta sa detii controlul si te vei simti mai bine. Nimic nu este sigur in viata, tot ce poti sa faci este sa te bucuri de moment.

Nu sta non-stop pe capul lui!

Oricat de mare ar fi dragostea dintre voi, toata lumea are nevoie de spatiu personal. Nu insista sa stati non-stop impreuna, pentru ca se va plictisi, mai devreme sau mai tarziu. Lasa-l sa iasa cu baietii, sa se uite la meciuri, sa aiba pasiunile pe care le avea inainte sa te cunoasca. Asa i se va face dor de tine si te va aprecia mai mult!

CITESTE SI: CARE ESTE CEL MAI SEXY LUCRU PE CARE IL POATE FACE O FEMEIE

Nu crede ca ii citesti gandurile!

In cazul in care nu poti citi gandurile oamenilor, nu are niciun rost sa crezi ca stii ce gandeste. Si nu ar trebui sa te preocupe asta. Lasa-l sa aiba gandurile lui si nu presupune ca stii ce vrea sa spuna cand nu spune nimic.

Sursa:unica