Cum e relatia cu partenerul tau, daca are aceeasi zodie ca tine

Este minunat sa te indragostesti de un barbat care are aceeasi zodie ca tine. Ai impresia ca il cunosti, ca aveti aceleasi preferinte, aceleasi defecte si calitati… Dar una este sa te indragostesti, si alta este sa pastrezi relatia de iubire puternica de-a lungul anilor. Compatibilitatea cu un partener din acelasi semn astral poate fi dificila uneori!

 Cand imparti aceeasi zodie cu iubitul tau poate fi o binecuvantare, dar si o provocare. Cunoscandu-te pe tine, il cunosti si pe el, aveti multe lucruri in comun, dar vei descoperi ca exista si diferente care pornesc tocmai de la aceeasi tema astrala. Cand reactionati la fel in fata problemelor, va fi mai greu sa faceti compromisuri si sa gasiti o cale de impacare, daca sunteti la fel de incapatanati. Iata cateva sfaturi care va vor ajuta in relatia de dragoste.

CITESTE SI: Marele zodiac erotic. Afla ce spune zodia lui despre relatia voastra intima!

Relatia Berbec – Berbec

Amandoi vor sa domine, amandoi vor sa se impuna si niciunul nu cedeaza. Atractia fizica este, insa, atat de puternica, incat ii va ajuta sa treaca peste problemele cotidiene. Partea buna este ca niciunul nu ii poarta pica celuilalt si amandoi vor cauta sa se impace cat mai repede dupa o cearta.

Relatia Taur – Taur

In mitologie, taurul era arhetipul amantului ideal. Legatura dintre doi Tauri este relatia perfecta, sincera, deschisa si plina de pasiune. Pentru amandoi, stabilitatea, sentimentele si senzualitatea sunt prioritare si fiecare va face tot posibilul sa pastreze aceste valori intacte.

Relatia Gemeni – Gemeni

Ar putea fi casnicia perfecta, pentru ca amandoi stiu ce vrea celalalt, amandoi vorbesc deschis despre dorintele lor si se sprijina reciproc. Cu toate acestea, este posibil ca intre doi Gemeni sa nu existe atractia erotica pe care o au alte zodii, ceea ce le-ar putea destrama legatura.

Relatia Rac – Rac

Legatura dintre ei are potential pentru ca au cam aceleasi preocupari in viata si se inteleg unul pe celalalt. Intre ei vor exista intotdeauna sentimente puternice si nu vor renunta la iubire, indiferent de problemele cu care se confrunta. Dar legatura nu este lipsita de capricii si toane, de certuri care pornesc de la cine stie ce fleac.

Relatia Leu – Leu

Cu un ego competitiv si dornici de atentie amandoi, fiecare va incerca sa se impuna si sa profite de celalalt. Cum amandurora le place sa se dea in spectacol, relatia lor va fi ca o carte deschisa pentru prieteni, ceea ce reprezinta un mare risc. Leii nu stiu sa pretuiasca intimitatea, iar iubirea se va pierde.

Relatia Fecioara – Fecioara

O legatura romantica, tandra si echilibrata, care ar putea trece testul timpului. Legatura dintre nativii Fecioara le ofera celor doi siguranta ca sunt iubiti si ca vor avea alaturi un partener fidel toata viata. Reusesc sa fie si prieteni, si amanti, si soti fara prea mare efort.

Relatia Balanta – Balanta

Nativii din Balanta sunt mereu in cautarea partenerului ideal si, chiar daca il gasesc, este posibil sa nu il recunoasca la timp si sa il piarda. Cand se intalnesc doua Balante, daca exista chimie intre ele, la inceput va fi minunat. Se vor iubi, vor petrece mult timp impreuna, vor face totul ca celalalt sa fie fericit, dar nu va dura prea mult…

Relatia Scorpion – Scorpion

Functioneaza numai daca intre ei se naste o pasiune atat de puternica, obsedanta si tulburatoare, ca nu va muri niciodata. Daca nu exista o atractie exploziva de la prima intalnire, intre ei nu va fi nimic niciodata. Putine relatii rezista intre doi Scorpioni, dar sunt printre cele mai pasionale si rezistente dintre toate.

Relatia Sagetator – Sagetator

Cand doi aventurieri se indragostesc, vor avea una dintre cele mai pasionale si spontane legaturi. Semne de Foc, cei doi vor trai totul la maximum, dar pasiunea dintre ei nu va rezista prea mult timp daca nu se bazeaza pe o prietenie sincera si puternica. De multe ori, doi Sagetatori prefera sa se desparta fara resentimente, decat sa il urmeze pe celalalt.

Relatia Capricorn – Capricorn

Doi Capricorni vor analiza cu mintea limpede avantajele si dezavantajele unei relatii intre ei si vor ramane impreuna doar daca numarul avantajelor este impresionant. Daca sunt inzestrati cu aceleasi calitati si aceeasi inteligenta, se vor respecta reciproc, se vor sprijini si se vor sfatui unul pe altul… dar momentele pasionale vor fi destul de rare.

Relatia Varsator – Varsator

De obicei, nativii Varsatori sunt excentrici. Poate de aceea, o relatie intre ei va fi una de succes, pentru ca vor reusi sa ii accepte celuilalt toate nebuniile si vor intra in jocul lui. Dragostea se va naste din dorinta de a comunica unul cu celalalt si, chiar daca nu sunt firi pasionale, vor ramane impreuna pentru ca se vor intelege mult mai bine decat cu alti parteneri.

CITESTE SI: CUM REACTIONEAZA ZODIILE CAND SUNT TRISTE

Relatia Pesti – Pesti

Se spune despre nativii Pesti ca sunt idealisti, visatori si chiar mai romantici decat Racii. Relatia dintre ei trebuie sa fie perfecta, ca un basm in care printul o cucereste pe printesa doar cu inima lui. Atata vreme cat pretind amandoi ca totul este perfect, relatia poate continua. Dar, daca se lasa coplesiti de probleme, nu au sanse sa reziste impreuna.

 Sursa:clickpentrufemei