Cum explica LAURENTIU REGHECAMPF altercatia cu CRISTI VLAD

Antrenorul Stelei, LAURENTIU REGHECAMPF, arunca vina asupra celor de la Petrolul Ploiesti pentru ce s-a intamplat sambata seara la finalul partidei de campionat dintre dintre cele doua echipe, potrivit prosport.ro.

Totodata, LAURENTIU REGHECAMPF spune ca nimeni nu ii poate interzice sa se bucure, dar subliniaza inca o data ca hora stelistilor nu a fost o provocare la adresa Petrolului.

“Tot meciul mi-au aruncat in spate corcoduse, castane si tot felul de obiecte. Exista o rivalitate si a existat intotdeauna intre trei mari echipe din Bucuresti. Dar intre Steaua si Petrolul Ploiesti nu vad de unde exista o rivalitate. Este diferenta intre 25 de titluri si 4 titluri castigate de Petrolul. Jucatorii mei au fost loviti de cei de la Petrolul, ce ati vrea sa facem noi? Nu am ce sa fac, am fost injurat tot timpul meciului. La meciul de ieri a fost foarte multa ura. Cei de la Petrolul trebuiau sa se pregateasca pentru meciurile pe care le-au pierdut, nu sa se pregateasca sa bata Steaua. Ne-am bucurat ca asa am simtit, nu pentru ca cei de la Petrolul ne-au provocat in vreun fel sau altul. Nu poate nimeni sa imi interzica sa ma bucur, indiferent de situatie”, a spus Reghecampf la Sport.ro.

Citeste si: LAURENTIU REGHECAMPF este acuzat ca a lovit un oficial al PETROLULUI. VIDEO

CRISTI VLAD a acuzat duminica dimineata atitudinea sfidatoare a stelistilor, care ar fi provocat publicul pe toata durata meciului. In replica, Reghecampf sustine ca i-a spus ceva la ureche lui CRISTI VLAD.

“Ce sa spuna CRISTI VLAD? Sa spuna un singur lucru, ca i-am intins o mana si i-am dat posibilitatea sa mai joace dupa ce a fost dat afara de la Petrolul. El m-a injurat pe mine, eu l-am injurat pe el, dar suntem barbati, nu trebuie sa facem plangeri la Comisii. In imaginile cu CRISTI VLAD nu se vede absolut nimic. I-am spus ceva la ureche, care e problema? Eu cred ca era mai bine pentru el sa isi tina jucatorii, sa nu loveasca. Pecanha trebuia sa vada cartonasul rosu si sa fie suspendat vreo 20 de etape, pentru ca el a venit sa intrerupa bucuria noastra”,  a mai spus antrenorul Stelei.

Citeste si: PETROLUL – STEAUA 0-0: Cea mai frumoasa remiza alba din Liga I in acest sezon

LAURENTIU REGHECAMPF mai spune ca Steaua ar fi trebuit asteptata cu aplauze la Ploiesti.

“Eu ma asteptam ieri, cand am intrat pe teren, sa fie facut un tunel cu jucatorii de la Petrolul si sa fim aplaudati. Steaua era deja campioana, cu o etapa inainte, si venea si juca la Petrolul. In toate campionatele civilizate se intampla acelasi lucru”, a incheiat antrenorul Stelei.