Cum fac barbatii amor, in functie de zodie

Ce poate fi mai complicat decat firea unui barbat? Nu te ingrijora! Vei putea sa-i descifrezi personalitatea cu ajutorul semnului zodiacal. Iata despre ce este vorba!

Barbatul Berbec are pofta de viata

Daca iubitul tau este Berbec ai parte de o viata amoroasa plina de surprize. Nicio intalnire nu seamana cu cealalta si parca esti din ce in ce mai indragostita de gesturile lui tandre. Ai grija, insa! Nu-i plac femeile fara initiativa. Pentru a-ti ramane fidel trebuie sa-i oferi mereu atentia cuvenita. Ii plac aprecierile si recompensele “platite” in avans.

CITESTE SI: Topul fustangiilor: In ce zodie sunt barbatii care insala fara niciun regret

Barbatul Taur este pasional

Mai rezervat cu ceilalti si mai expansiv cu partenera de viata, barbatul Taur este extrem de energic in dormitor. Nu-i place rutina si este dispus sa experimenteze oricand noi metode pentru a-si satisface partenera. Mai are si un dar ravnit de multe femei: este foarte versatil in pat.

Barbatul Rac, un romantic incurabil

Iti plac barbatii timizi, pasionali si visatori? Asa sunt Racii, mereu in slujba dragostei. Cateodata isi schimba dispozitia ca vremea: acum tuna, acum este un tot un zambet! Are noroc cu sensibilitatea si romantismul cu care suplineste aceste iesiri.

Barbatul Gemeni este altruist

Barbatul Gemeni nu te sufoca si nici nu te obliga sa faci ceea ce nu-ti place. Este un tip haios, gata sa te faca sa depasesti orice obstacol. In cateva cuvinte, preludiul cu un barbat in zodia Gemeni este unul de poveste. In relatia de cuplu iti acorda toata increderea de care ai nevoie. Fii atenta insa, caci stapaneste atat de bine arta conversatiei, incat poate sa-ti zica si cate o minciuna.

Barbatul Leu este protector

Nascut sub semnul Soarelui, barbatul Leu are calitati de lider. Este frumos, inteligent si foarte inventiv. Odata ce si-a gasit jumatatea, i se va dedica intru totul. In pat joaca rolul de barbat protector. Partea intunecata a personalitatii sale iese la suprafata prin impulsivitate, invidie si orgoliu. Tu trebuie sa fii cea care lasa garda jos, caci nuface compromisuri.

Barbatul Fecioara este atent la detalii

Cel mai sensibil barbat al zodiacului, un tip meticulos, corect si iubitor: acesta este reprezentantul din zodia Fecioarei. In pat este extrem de pasional. Face parte din categoria celor care iubesc rutina si se simt bine daca-si incep ziua la fel. Are nevoie de o femeie rabdatoare si uraste tradarea. Este chibzuit si atent. Persoana iubita va fi pe primul plan atat timp cat va face dragoste cu partenerul ori de cate este nevoie.

Barbatul Balanta este plin de farmec

Daca esti indragostita de un barbat din zodia Balanta, ai grija, caci nu suporta monotonia! Nu-i este deloc greu sa-si arate afectiunea, este optimist si pus pe glume, dar nu face decat ce are el chef! Are calitati de sef. Daca se cearta cu partenera, cu siguranta o partida buna de amor va sterge toate supararile.

Barbatul Sagetator este visator

Este genul de om care vede doar partea plina a paharului si rar e suparat. Ii place sa-si rasfete partenera cu felul de jocuri sexuale si adora sa faca dragoste in locuri mai putin obisnuite. In viata de zi cu zi este prietenos si sincer, poate un pic cam prea ametit. Ii place flirtul, de aceea se numara printre cuceritorii zodiacului.

Barbatul Capricorn este introvertit

Cine a iubit un barbat Capricorn stie cat este de greu sa-i ajungi la inima! Pentru ca este timid, se lasa cu greu prins de mrejele dragostei. Ca sa se simta in largul lui, spune-i ca este atractiv si inteligent. Este calm si-si ascunde sensibilitatile. Pentru el, familia este importanta, de aceea adora intalnirile cu rudele. Un minus: este foarte cheltuitor!

Barbatul Scorpion, amant desavarsit

Dragoste cu nabadai! O traieste fiecare femeie care are acasa un barbat Scorpion. Pentru ca este si posesiv, si tandru, si loial! Daca i-ai gresit, asteapta-te la razbunare chiar si peste zece ani, caci nu uita. Orgoliul lui este nemasurat si uraste minciuna. Este destept, amuzant, dar poate fi si foarte suparacios. Este amantul desavarsit al zodiacului.

Barbatul Varsator, independent si excentric

Un barbat prietenos, relaxat si imprevizibil: acesta este Varsatorul! Lucrurile banale din viata amoroasa il plictisesc de moarte. Pretuieste foarte mult libertatea. Este deschis si creativ, sa nu te mire daca are tot felul de idei traznite in pat! Se supara usor, dar ii trece la fel de repede. Nu este romantic, ci excentric.

CITESTE SI: Cea mai mare REMUSCARE a fiecarei zodii

Barbatul Pesti, un bun conducator

Ambitie combinata cu sensibilitate: cele doua cuvinte care descriu cel mai bine barbatul Pesti. Nu suporta sa fie criticat, in schimb da sfaturi foarte bune. Are o minte agera si poti fi sigura ca-i reusesc toate planurile. Are o inima buna si este plin de energie. Numai sa nu stai in preajma lui cand este nervos, caci este ca un uragan! Cand iubeste, se dedica total.

Sursa: clickpentrufemei