Cum făceau sex oamenii în urmă cu 4000 de ani. Tehnicile sunt surprinzătoare

Piese de artă au conținut erotic vechi de 4.000 de ani arată felul în care se întrețineau relații sexuale în timpul babilonienilor. Printre acestea se numără plăci de teracotă realizate cu 1.500 de ani înaintea apariției Kama Sutrei, dar care prezintă contacte sexuale explicite în poziții similare.

Piesele de artă au fost descoperite de-a lungul timpului în regiunea dintre râurile Tigru și Eufrat și acum sunt expuse în galeria de Arheologie a Muzeului Israelian. Aceasta prezintă diferite poziții sexuale, nu numai cea a misionarului. Prima placă arată un bărbat penetrand o femeie așezată cu spatele la el în timp ce stă în picioare.

Citește și: AȘA FAC SEX CHINEZII! CE PRESUPUNE POZIȚIA “MAIMUȚICA SUPĂRATĂ CĂȚĂRATĂ ÎN COPAC”

A doua prezintă un bărbat și o femeie într-o poziție similară, dar cu femeia band dintr-un recipient în timpul contactului sexual în timp ce bărbatul ridică un pahar la gură. Un istoric consideră însă că acest lucru sugerează, de fapt, că cele două personaje obișnuiesc să facă și sex oral.

Cea mai comună scenă care apare pe plăcile de teracotă este cea care prezintă personajele întreținând relații sexuale coitus a tergo, adică poziția de la spate.

Sursă traducere: kfetele.ro