CUM FURA ROMII la PARIS ! GALERIE FOTO cu modul in care actioneaza

O GRUPARE DE ROMI, cel mai probabil ROMANI, a fost surprinsa in actiune la furat la Paris, in Franta.

Hotii de buzunare ROMI nu sunt un fenomen nou la Paris, in Franta, tara care de cativa ani se confrunta cu astfel de probleme, acum fiind din nou in prim plan. Copiii de romi, cel mai probabil ROMANI, dupa cum scrie presa internationala, sunt din nou in prim plan la Paris, dupa ce a fost surprins modul in care acestia actioneaza.

Citeste si: POLITISTII francezi vor sa evacueze ROMII din cartierele bune ale PARISULUI

UN GRUP DE CINCI ROMI romani, dupa cum anunta dailymail.co.uk, care actioneaza langa catedrala Notre Dame din Paris se apropie de un barbat care se pregateste sa scoata bani de la bancomat, fara sa se gandeasca ce il asteapta.

Cei cinci se aseaza strategic in jurul persoanei care vrea sa scoata bani din bancomat, iar unul dintre tineri il bate pe umar in momentul in care aude semnalul ca bancomatul urmeaza sa elibereze bani.

Citeste si: Rromi din Paris, atacati cu acid sulfuric

Cand barbatul se intoarce, una dintre fetele din grup incearca sa ia banii care tocmai ce ieseau din bancomat, insa omul reuseste sa puna cotul pe fanta bancomatului.

Dupa cateva parlmanetari, tineri romani romi pleaca dezamagiti ca omul a fost mai agil decat ei si nu s-au ales cu prada. Isi vor alege insa o alta victima si vor face din nou de rusine numele Romaniei in Franta…

Sursa foto: dailymail.co.uk