CUM II VORBESTI PERVERS: INVATA SA FACI ASTA IN 4 PASI SIMPLI

Daca vorbitul murdar in pat nu este punctul tau forte, insa vrei sa incerci, poti incepe citind carti erotice. Dar nici frazele imprumutate nu sunt de ajuns, ci trebuie sa stii si cum si cand sa le spui. Uite un scurt ghid care sa te ajute in viitoarele experiente sexuale:

Comunicare

In primul rand, daca partenerul tau incepe sa iti spuna lucruri care pe tine nu te fac sa te simti confortabil, trebuie sa ii spui acest lucru, pentru ca este ocazia potrivita. Iar mai departe poti da tu tonul “discutiei” incinse, pentru ca trebuie sa va simtiti amandoi bine ca efectul sa fie excitant. Mai mult, specialistii sunt de parere ca cel mai bun loc in care sa incepi sa vorbesti pervers nu este in dormitor, ci chiar in afara, intr-o atmosfera prietenoasa in care nu te simti vulnerabila.

CITESTE SI: MARIMEA SOLDURILOR UNEI FEMEI II POATE DETERMINA COMPORTAMENTUL SEXUAL

Limbajul corpului
Cu cat vei pastra contactul vizual cu partenerul tau atunci cand rostesti soapte perverse, cu atat efectul va fi mai puternic. In plus, daca alegi, pentru inceput, cateva cuvinte usurele, de exemplu ii spui ca are cel mai sexy trup pe care l-ai vazut pana acum, va fi mai putin credibil daca nu te uiti la el.

Tonul vocii
Cand vrei sa fii incitanta si sa pastrezi o atmosfera senzuala, vocea ta trebuie sa fie suava si mai joasa decat in mod normal. Un ton mai moale va comunica in mod subconstient dorinta ta de a face sex partenerului si il va stimula. in plus, daca folosesti un ton mai jos decat in mod normal, poti creste si tensiunea sexuala intre voi, dar si intensitatea fizica si emotionala a experientei.

CITESTE SI: CAND SUNT FANTEZIILE TALE SEXUALE NORMALE SI CAND NU?

Cum o spui
Daca arunci in joc o fraza sexy, dar apoi te pufneste rasul, atunci fii sigura ca vei ruina atmosfera. Oricat de incomod te simti la inceput, daca vrei ca experienta sa fie reusita, trebuie sa iti pastrezi calmul. Cel mai usor este sa iti imaginezi ca interpretezi un rol: esti femeia fatala care iese la iveala doar in momentele cu incarcatura sexuala, nu ai de ce sa te rusinezi si orice vei spune va transforma partida.

Sursa www.unica.ro