Cum il tii departe de tentatii. Trucuri pe care orice femeie trebuie sa le stie daca nu vrea sa fie inselata!

Vrei sa ai o relatie sanatoasa, iar iubitul tau sa stea cat mai departe de tentatii? Atunci trebuie sa iti iei cateva masuri de precautie, astfel incat alte femei sa stea cat mai departe de partenerul tau. 

Iata ce trebuie sa faci pentru a fi sigura ca relatia ta nu este in pericol: 

CITESTE SI: 7 lucruri care ii innebunesc pe barbati. Afla cum poti sa ii starnesti rapid simturile

1. Schimba-ti statusul pe retelele de socializare

In momentul in care intri intr-o relatie serioasa, ai grija ca lumea sa afle. Schimba-ti statusul pe retelele de socializare si specifica faptul ca esti intr-o relatie cu el, astfel incat totul sa fie cat mai vizibil. In cazul in care o alta femeie va pune ochii pe iubitul tau, cu siguranta va avea ezitari in momentul in care va observa ca este cuplat. 

2. Posteaza imagini pe retelele de socializare

Din cand in cand, posteaza pe Facebook imagini in care sa apari alaturi de iubitul tau. Nu face asta foarte des, o data pe luna este indeajuns. Tentatiile nu vor mai fi atat de mari, mai ales daca pozati mereu intr-un cuplu fericit.

3. Stai langa el la petreceri

Atunci cand mergeti in club sau la alte petreceri ai grija sa nu il scapi din ochi. Nu sta in sufletul lui toata seara, insa nu fi nici foarte distanta. Este important ca lumea sa stie ca sunteti impreuna. 

4. Fii tandra cu el in public

 Barbatii au nevoie de afectiune, asa ca fii tandra cu el cat mai des. De asemenea, in public nu sta departe de el si nu te sfii sa il saruti. Gesturile tandre il tin departe de tentatii. 

CITESTE SI: De ce insala femeile? Psihologul iti spune 10 motive. Al 3-lea te va UIMI!

5. Lasa-ti lucruri la el acasa

Daca nu locuiti impreuna, ai grija ca la el acasa sa existe semne care sa arata ca are o iubita. Lasa fotografii cu voi doi in casa, lasa-i mesaje de dragoste si nu uita sa arunci si cateva haine in dulapul lui. De asemenea, in baie ar trebui sa ai o periuta de dinti, un parfum si cateva creme.