Cum înșală fiecare zodie în parte. Balanțele sunt artiste, Racii sunt prinși repede în fapt

Mihai Voropchievici a prezentat la emisiunea „Adevăruri ascunse” difuzată de Antena 3 cum înșală fiecare zodie în parte. Astfel, Balanțele au ridicat înșelatul la rang de artă, în timp ce racii sunt prinși rapid în fapt.

Berbec – Este o zodie care nu neagă atunci când e surprins. Cele mai multe informații le primim vizual. Atenție! Berbecii vin cu argumente atunci când sunt infideli.

Taur – Nu are timp și nu e preocupat să înșele. Dar dacă s-a îndrăgostit de altcineva nu se mai întoarce în vechea relație.

Gemeni – Au un cerc mare de prieteni, sunt afectivi și înșală exact în cercul de prieteni.

Rac – Sunt familiști convinși și nu înșală. Nativii Raci au tentația să înșele, dar sunt prinși repede. Nu știu să se ascundă.

Leu – Nu acceptă situații dramatice. Când și-a găsit perechea, Leul rămâne fidel. Dacă înșală spune că atracția a fost prea mare și nu a rezistat.

Fecioara – E fire secretoasă. Când ajunge să înșele are senzația că a făcut cel mai mare păcat.

Balanța – E cap de afiș pentru tot ce înseamnă înșelat. Sunt specialiști pe domeniu. 90% dintre ei înșală, potrivit unui studiu. Balanțele pot să aibă doi amanți.

Scorpion – Nu vrea să înșele. Când sunt tineri, câștigă experiență. Atunci când și-a ales partenerul de viața, nu mai există tentația de a înșela.

Săgetător – Nu ratează ocaziile de a înșela. E ușor de prins, se laudă.

Capricorn – Înșală și apoi se comportă ca și cum nu s-ar fi întâmplat.

Vărsătorul – Se joacă cu emoțiile celor din jur, îi cucerește.

Pești – Sunt inventivi când pregătesc o escapadă în amor.

Sursa foto: antena3